Најновије

Провалио у Цецину кућу, неколико дана боравио у подруму и то није најгоре!

Фолк Дива Цеца Ражнатовић недавно је доживела непријатност када јој је јављено да је јавности непознат мушкарац упао у њену кућу на Кипру. Наиме, извесни О.И., је ушетао у двориште виле, ушао у кућу и није намеравао да изађе.

Цеца (Фото: Инстаграм)

-Он је провалио у подрум Цецине куће и ту је боравио неколико дана. Када су комшије приметиле да се по дворишту шета непознати човек, одмах су позвали полицију, која је брзо раговала. Извесни О.И. се опирао полицији која је дошла да га ухапси. Када су га привели, он је викао: "Зашто ме хапсите, ово је моја жена!", алударајући на Цецу - рекао је извор који је био упућен у причу и додао:

- Он је одмах депортован за Србију по пријави која је поднета против њега, води се да борави у Чукарици, а да је рођен у Сарајеву. Они који су имали прилике да се сретну са њим кажу да је психички болесник и да је заљубљен у Цецу и да зато покушава на све начине да дође до ње.

Ово није први пут да се оваква ствар дешава са истим човеком. Први пут када је упао на посед на Кипру био је ухапшен и депортован за Србију. Када је други пут провалио, успели су да га избаце, али се вратио и трећи пут. Сваки пут он виче како је Цеца његова жена и како он живи ту - тврди извор.

Голу Станију погледајте ОВДЕ.

Аутор: Блиц

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА