Најновије

ДАРКО ЛАЗИЋ ИЗВЕО НАСЛЕДНИКА ИЗ ПОРОДИЛИШТА, ПА ЗАГРМЕО: Сина сам желео цео живот! (ВИДЕО)

Популарни певач Дарко Лазић и његова вереница Марина Гагић постали су у понедељак поносни родитељи дечака, коме су дали име Алексеј.

Дарко Лазић са породицом (Фото: Јутјуб)

Како је Дарко тада потврдио, Марина се породила природним путем, а како се она и беба осећају добро, дошло је време да срећна породица крене кући.

Дарко је овог јутра насмејан стигао у породилиште "Народни фронт", како би своју вереницу и наследника извео из породилишта и повео у свој родни Брестач.

Марина је изашла са широким осмехом на лицу, видно срећна и задовољна, а своју радост није скивао ни популарни певач који је носио свог сина.

Они су се кратко обратили новинарима, а затим сели у свој аутомобил и отишли у свој дом, који је сада богатији за још једног члана.

- Идемо кући хвала Богу, син је на тају, личи, личи, косицу има на маму. Ја сам пресрећан пошто сам добио сина, сина сам желео цео живот и сваки отац жели да има сина. И ћеркица је лепа вест, али син је нешто посебно, ја сам јако узбуђен и не знам шта да вам кажем. Лорена воли децу и једва је чекала да добије бату. Журка ће у среду. Ја сам у мењању пелена већ искусан, али и Марина је, тако да то неће бити проблем - рекао је Лазић, а затим сео у аутомобил и са својим најдражима се упутио у родни Брестач.

Прочитајте ОВДЕ ко је изнервирао Луну Ђогани.

Извор: Novosti.rs/Pink.rs

 

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА