Најновије

МЕДОЈЕВИЋ ОШТРО ПО МИЛУ: Ђукановић предводи највећу мафијашку организацију у Европи!

"Мило Ђукановић је на челу највеће криминалне организације у Европи “Балканске kонфедерације oрганизованог криминала”, и он зна да је сваки дијалог и компромис око виталних националних интереса у Црној Гори, највећа опасност по његову организацију и зато чини све да онемогући неопходни дијалог и да подстакне сукобе", казао је лидер Покрета за промене и члан ДФ-а Небојша Медојевић.

Небојша Медојевић тренутно борави у САД (Фото: Јутјуб)

Медојевић тренутно борави у САД где се састао са члановима Конгреса.

“Мафији су потребни нестабилност, етнички сукоби, да би скренула пажњу домаће и међународне јавности са шверца цигарета и наркотика и прања прљавог новца кроз улагање у некретнине и друге послове у региону. Шверц 20 тона кокаина, од чега је значајна количина требала да заврши на територији САД је озбиљно упозорење администрацији Доналда Трампа да одмах предузме конкретне активности у циљу креирања потребног политичког и системског амбијента за одржавање првих фер избора на којима ће демократска опозиција сменити власт која подржава шверц дроге и криминализацију региона”, казао је Медојевић на састанку.

Додао је да хитно чишћење бирачких спискова од фантом бирача, онемогућавање злоупотреба државних служби, фондова и институција и уплив мафије и прљавог новца у кампањи и регулисање медија мора бити задатак неке техничке Владе која би имала механизме да спроведе ове реформе без обзира на блокаде ДПС је предуслов за изборе.

“Ако тога не буде опозиција неће изаћи на изборе. То значи да избора неће ни бити. А ми имамо и снаге и механизама да спречимо да ДПС организује изборе без опозиције”, истакао је Медојевић.

Он је најавио да ће ускоро послати писмо Доналду Трампу у којем ће тражити конкретне и ефикасне акције администрације САД према, како је казао, “мафијашком режиму у Црној Гори који стоји иза највеће и најопасније транснационалне наркомафије у Европи која угрожава и виталне националне интересе и безбедност САД”.

“Прогон ДФ, прекид дијалога око фер избора, политички утицај мафије, корупција, сиромаштво и банкрот јавних финансија угрожавају стабилност земље”, казао је он.

Прочитајте ОВДЕ нови антисрпски потез црногорских власти.

Извор: cdm. me

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА