Најновије

ДОК СУ КИМ И ТРАМП ПРИЧАЛИ, ОКО ЊИХ БИО ХАОС: Кимови телохранитељи изгурали портпаролку Беле куће, једва их заобишла и завршила са модрицама

Само неколико дана након што је постала портпаролка Беле куће, Стефани Гришам пратила је председника Доналда Трампа на пут у Азију.

Фрка са телохранитељима (Фото: Твитер/принтскрин)

Док је Трамп улазио у историју сусретом са Ким Џонг-уном у демилитаризованој зони између две Кореје, Гришамова није имала толико опуштен дан јер је добила и неколико модрица.

Дошло је до гурања севернокорејских телохранитеља и репортера који су хтели да се приближе Трампу и Киму и забележе тренутак руковања.

Тада су се радници обезбеђења окомили и на портпаролку која је покушавала америчким новинарима да помогне да ухвате најбољу позицију за сликање.

У преносу уживо се могло чути како се сви гурају и Гришамова која даје упутства новинарима.

Све су то могли да виде грађани широм света који су пратили овај велики догађај.

"Хаотичне сцене из демилитаризоване зоне. Фотографкиња АП-а виче на азијске репортере да се помере, Карлсон мирно снима, а Ханах Салем трчи наоколо. Трамп покушава да изгледа достојанствено.

А врхунац лудила је обезбеђење које је било мало претерано јер су понекад севернокорејске снаге покушавале да блокирају америчке новинаре. Нова портпаролка дала је све од себе како би амерички сниматељи ушли у Кућу слободе, где су били Трамп и Ким, и притом је зарадила модрице", написала је једна новинарка.

Познати новинар Џим Акоста, истакао је да се Гришамова сукобила са севернокорејским телохранитељима и том приликом задобила модрице.

Прочитајте ОВДЕ све о овом историјском сусрету.

Извор: index. hr

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА