Најновије

ИСПОВЕСТ МУШКАРЦА КОЈИ ЈЕ ОД ПРОСТИТУТКЕ УЗЕО 50 ЕВРА ЗА АКЦИЈУ ОД 20 МИНУТА: Отишао сам у Амстердам са пријатељем и синула ми је прљава идеја!

Ретки су људи који имају храбрости да признају како су платили за секс. Али, један двадесетшестогдишњи мушкарац из Хрватске се одважио, признао и детаљно описао своје искуство са проститутком.

ИлустрациЈА (Фото: принтскрин)

Ово је његова исповест у целости:

„Још као клинац замишљао сам како је то и знао сам да ћу једном пробати – па шта буде! И ове године ми се указала идеална прилика ни више ни мање него у Амстердаму.

Спонтано сам се договорио са пријатељем да ћемо тамо отићи на неколико дана и, можеш претпоставити шта смо прво направили када смо тамо стигли – пронашли смо улицу De Wallen iliti Red Light District. 

Рекао сам пријатељу: То је то! Ја ово морам пробати! И тако смо нас двојица кренули у потрагу за оном ‘правом’.

Морам признати да смо мало у чуду гледали у те излоге и даме у њима, није то баш призор који се сваки дан може видети.

Неколико пута смо се чак ухватили како непомично стојимо пред њима, а вилица само што нам није пала до пода.

Било је, наравно, и жена које ме уопште нису привлачиле.

Након неког времена већ сам постао мало нервозан због бирања па сам се зауставио пред једним излогом у којему је била стварно добра женска и рекао му: Ја остајем овде, а ти где хоћеш.

Тако је и било. Како нисам баш добар с енглеским, било ми се тешко споразумети се с њом, али некако сам је већ питао за цену и, да ти будем искрен, немам појма колико је коштала јер сам некако успео разумети само онај део: У гузу? У том сам тренутку схватио да је испред мене заправо мушкарац, а не жена и побегао сам главом без обзира.

Сада вероватно мислиш да сам побегао из те улице, али нисам се дао обесхрабрити и наставио сам даље. Не морам ти ни говорити како је пријатељ ‘умро од смеха’ када ме видео како сам истрчао напоље.

Он је одлучио причекати да ја идем први па да му препричам све, али нисам му имао пуно шта да причам.  Након тога, пало нам је на памет нешто прилично прљаво.

Хтели смо пронаћи две проститутке које ће пристати на то да будемо сви у истој соби. Знаш, сваки од нас прво једну па другу… И успели смо их пронаћи, али тражиле су превише па смо закључили да то не вреди баш толико.

Ипак смо ишли сваки посебно. Након тога сам се поновно одважио окушати код једне даме која је изгледала као топ модел, али и она ме успела разочарати.

Чим сам ушао она је кренула на мене, нисам стигао ни питати за цену, а већ ми је откопчала панталоне и почела ме орално задовољавати.

Након тога ми је рекла како је то 50 еура, а ако желим секс да треба да платим још 100. Ни она није вредила тих новаца. Да скратим причу, на крају сам напокон пронашао „своју проститутку“.

Била је згодна, имала је велике облине, старија од мене, а и цена је била прихватљива. Узела ми је 50 евра за секс и имао сам с њом форе 20 минута. И ето, обавили смо то и готово.“

Када сам ушао у њену собу и након што смо се договорили око цене, скинули смо се, свако себе, а она је почела гласно уздисати док још нисмо ни кренули у акцију.

Пре секса намазала се с пуно лубриканта, а мене није тражила да се истуширам, само ми је дала кондом.

Током секса је толико гласно уздисала и „уживала“ само како бих се ја осећао боље. Био сам свестан тога и за време секса. И да, имао сам право само на две позе.

Добро сам и прошао јер неке дозвољавају само једну за прву цену. А секс? Било је добар, али ништа спектакуларно.

Као просечна девојка, односно жена.

Није то било искуство које никада више не бих хтео поновити, а није било ни такво да га морам поновити. Једноставно сам задовољио своју знатижељу и имао сам секс са проститутком. Не мислим да је то нешто лоше.“

Она има несвакидашљи сексуални фетиш! Многи би јој се радо предали. Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: Miss7/24.hr

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА