Најновије

НАПАЛЕ ГА ШАЉИВЏИЈЕ: Погледајте лице Путиновог противника након два поготка (ФОТО)

МОСКВА - Руски опозиционар Алексеј Наваљни је данас изјавио да су му непознати нападачи у Москви бацили две торте у лице, тврдећи да је тај напад повезан са званичним Кремљем.
Алексеј Наваљни (фото: Јутјуб принтскрин)

Алексеј Наваљни (фото: Јутјуб принтскрин)

Наваљни, неуморни критичар председника Русије Владимира Путина, рекао је да су напад испред његове канцеларије извршиле "неке шаљивџије које су ми бациле две торте у лице, а затим побегле", пренела је агенција АФП. Он је на друштвеној мрежи Инстаграм објавио слику свог лица умрљаног шлагом.

Да-да, такие у этой власти высокие рейтинги и такая мощная поддержка, что единственным возражением на претензии оппозиции Путин с Медведевым видят только метание тортов. -Почему вы украли миллиард? -Вот тебе торт в рожу, хахаха, смотрите, он весь в торте, хахаха. Только что у входа в наш офисный центр какие-то клоуны зафигачили в меня два торта и разбежались в рассыпную. Надо было видеть как я шёл до офиса и поднимался в лифте и какие были лица у тех, кто меня встречал. Зато все в ФБК теперь хотят делать со мной селфи

A photo posted by navalny4 (@navalny4) on

Наваљни, који је објавио податке о великом богатству руских званичника и предводи напоре опозиције да оствари што бољи резултат на парламентарним изборима у септембру ове године, напад је повезао са Кремљем. "Путин и (премијер Русије) Дмитриј Медведев виде бацање торти као једини начин да одговоре на изазове опозиције", написао је Наваљни на Фејсбуку. Он је почетком фебруара покушао да тужи Путина за корупцију, оптужујући га да је наложио исплату великих кредита фирми у власништву његовог зета, али је суд већ дан касније одбацио ту тужбу, позивајући се на Путинов председнички имунитет.
Прочитајте још:
Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА