Најновије

(УЗНЕМИРУЈУЋИ ВИДЕО) РУС НИШАНИ: Ликвидација украјинског војника

Инцидент се десио на непознатој локацији. Наиме, група украјинских војника је утврђивала своју позицију на првој линији фронта у ширем рејону града Луганск. Као што се види на видео-клипу, ова група се све време извођења својих радова налазила на нишану снајперисте Војске Луганске Народне Републике који је кроз оптику свој пушке пратио њихове активности.

Руски снајпериста (Фото: РИА)

Можда би их и пустио да заврше оно што су започели, да један од украјинских војника није призвао своју смрт. Наиме, он је почео да се безобразно понаша провокативно гестикулирајући ка позицијама које су држале снаге Луганске Народне Републике, након чега је метак одмах полетео.

Почео је да показује средњи прст и да својим рукама провокативно одмерава у правцу где се налазио противнички снајпериста. На видео снимку се види да је снајпериста провокатора гађао у предео дебелог меса и препона, али је за десетак сантиметара омашио, и погодио доњи део стомака. Украјински војник је тешко рањен, а први подаци говоре да је после неколико везаних операција подлегао од последица сепсе.
 


 

Како је сиријска војска уништила терористички конвој, сазнајте ОВДЕ.

Извор: bog-rata.com

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА