Најновије

АКО СТЕ СРБИ НЕЋЕТЕ ИГРАТИ ПРОТИВ "КОСОВА": Црногорски медији о "притиску" на њихове фудбалере пред утакмицу са тзв. Косовом

Црногорски портал "Вијести" пише о притиску на репрезантивце Црне Горе рођених у Србији да не играју против тзв. Косова.

Тумбаковић (Фото: Јутјуб)

Према писању “Вијести”, црногорски репрезентативци рођени у Србији, и то поједини, суочавају са притисцима - не медијским, већ оним који долазе из клупско-навијачких структура, да не играју против тзв. Косова.

"Вијести" пишу да притисци на Мирка Иванића, Филипа Стојковића, Адама Марушића, Марка Симића и Вукана Савићевића долазе из београдских клупско-навијачких структура.

Све је почело прије два дана, према писању "Вијести", када је једно београдско гласило, блиско власти у Србији, објавило текст под насловом:

“Ако сте Срби, нећете играти против Косова”.

“Не јављају се на телефон”, пише у тексту листа чији је новинар покушао да добије фудбалере и пита их да ли ће играти. “Петорица наших играча из Црне Горе не смију да имају дилему у петак”, наводи се у тексту.

То је био увод, а медијски притисак се претворио у директне поруке, тако да је велико питање у ком саставу ће Црна Гора играти вечерашњи меч у квалификацијама за ЕУРО 2020- наводе "Вијести"

Најтеже је, свакако, Љубиши Тумбаковићу, човјеку из Београда, врхунском професионацу, тренеру који је водио и стварао велике играче, а који је пред изазовом са каквим се није срео у каријери... пише црногорски портал.

Прочитајте и погледајте ОВДЕ како је Вучић одговорио новинарки на њено питање о учесталим сусретима са Путином.

Извор: Правда/Вијести

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА