Најновије

ДЕСНИЧАРИ ЖЕЛЕ У ИНСТИТУЦИЈЕ: Српска Десница у Тителу!

Српска Десница конституисала је одбор где је пред 90 чланова из Титела за председника одбора изабран Слободан Чавић. Формирању одбора присуствовао је председник Српске Деснице Миша Вацић, генерални секретар Александар Здравковић као и повереник за Војводину Синиша Илић.

Српска Десница (Фото: srpskadesnica.rs)

Изборној скупштини присуствовало је 90 чланова Српске Деснице из Титела, а за председника одбора једногласно је изабран Слободан Чавић.

Поздрављајући своје суграђане, Чавић је рекао да их чека радно лето, с обзиром да је у припреми локални план за развој и побољшање услова живота Тителчана.

„Наш одбор ће темељно анализирати све проблеме са којим се свакодневно сусрећемо, а онда ћемо сви заједно покушати да пронађемо што адекватније решење, у складу са програмом Српске Деснице. Не желим да својим комшијама обећавам немогуће, али обећавам да ћемо заједно радити на унапређењу наших живота, и да нам је тренутно циљ да партиципирамо у власти, након првих наредних избора. А подршку можемо да добијемо само уколико будемо вредно радили.“, рекао је новоизабрани председник одбора.

Потом се обратио и Синиша Илић, коорднинатор за Војводину, који је присутне упознао са досадашњим радом Српске Деснице, известивши их о формираним одборима. Илић је посебно истакао важност формирања одбора и деловања на локалу.

На самом крају Миша Вацић, председник Српске Деснице се захвалио Тителчанима на подршци.

„Политичка идеја Српске Деснице је базирана на традиционализму, очувању српског идентутета, саборности народа, али и на развоју предузетништва, помоћи пољопривредницима, али превасходно желимо да сачувамо српску породицу, да се побољшају услови за труднице и породиље, као и за многодетне породице.“

“Велики број окупљених, данас, на формирању одбора потврђује недвосмислено да је Српска Десница снага која ће на следећим изборима самостално прећи цензус. Уверен сам да је наша идеја препозната код свих српских националиста и родољуба, и да ћемо увести патриотизам у институције, што нам и јесте циљ.“, рекао је председник Српске Деснице.

Лазански коментарисао сусрет Трампа и Кима! Више о томе ОВДЕ.

Извор: Националист

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА