Најновије

МИЛО ЗАПОЧЕО ЗАВРШНУ ФАЗУ ЕТНИЧКИ ЧИСТЕ ЦРНЕ ГОРЕ: "Српска православна црква је бомба у темељу"

Председник Црне Горе и лидер Демократске партије социјалиста Мило Ђукановић поручио је да је процес изградње етнички чисте Црне Горе ушао у завршну фазу, те да је на снази коначни обрачун са Српском православном црквом, коју пореди са темпираном бомбом!

Мило Ђукановић (Фото: predsjednik.me)

Наиме, упоредо са законом којим би да отме светиње и манастире СПЦ у Црној Гори, Ђукановић најављује нови задатак своје партије, која "у наредном периоду треба да се одупре отпорима на домаћој сцени".

- Не мислимо да треба формирати црногорску цркву из које ће Црногорци изгонити Србе, као што су током претходних деценија Срби изгонили Црногорце. Ми ово радимо да бисмо учврстили стабилност наше земље, која је, нажалост, перманентно под ударом управо СПЦ, која на известан начин покушава да задржи позицију темпиране бомбе у темељима Црне Горе - навео је црногорски председник.

С друге стране, председник партије Праве Црне Горе Марко Милачић каже да је СПЦ у Црној Гори темељ државности и духовности, а да је црногорски председник темпирана бомба која жели да уништи тај темељ.

- Он и његови криминални кланови које контролише или који његовим нечињењем слободно функционишу у Црној Гори постављају истинске бомбе и ликвидирају људе по Црној Гори. Ово што ради не смемо посматрати као искључиво његов план - каже Милачић и додаје да је то шири процес уперен против Срба и Србије у региону у намери да се нападне српски фактор, који им је препрека за реализацију потпуне окупације Балкана.

- Одбрана СПЦ у Црној Гори је императив не само за све слободне људе у Црној Гори већ и аларм на који се морају хитно и свеобухватно одазвати сви људи и све важне адресе српског и православног народа где год они били, а нарочито у региону. Ако Ђукановић такне канонску цркву у Црној Гори, а да је канонска потврдио је патријарх Вартоломеј, ризикује грађански рат, то ради по диктату страног фактора, истог оног који је то спровео у Украјини. Ми му стојимо на црти коју неће прећи по цену живота - подвукао је Милачић.

Ако Руси падну, Србија ће бити уништена. Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: Српски Телеграф

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА