Најновије

БОСАНЦИ НЕМОЋНИ: Страх и паника код комшија! Зову упомоћ! Траже подршку на све стране, војска, полиција све једно је!

Директор Граничне полиције БиХ Зоран Галић истакао је данас да ће припадници ове агенције наставити да дају максимум у борби против илегалних миграција, али да је, с обзиром на све сложеније стање на граници, потребна подршка других надлежних органа у БиХ, као и међународних организација.

Гранична полиција Босне и Херцеговине (Фото: јутјуб)

Он је на састанку са замеником министра безбедности у Савјету министара у техничком мандату Мијом Крешићем нагласио да је потребно хитно решавање проблема недостатка полицијских службеника у Граничној полицији.

Према његовим речима, то је неопходно за развој ове полицијске агенције и оперативно јачање Граничне полиције у граничној контроли и надзору граничног појаса, саопштено је из Граничне полиције.

На састанку Галића са директором Међународног аеродрома Сарајево Армином Кајмаковићем констатовано је да је контрола путника, захваљујући изузетном радном ангажману запослених у Граничној полицији и на Аеродрому, текла брзо и ефикасно те да ће се наставити доследна примена свих правила и прописа из области безбедности цивилног ваздухопловства.

Саговорници су разматрали могућност ангажовања већег броја полицијских службеника у Јединици граничне полиције Аеродром Сарајево, јер је током летних месеци на овом аеродрому знатно повећан број летова и путника.

На састанку је било речи о досадашњој сарадњи Граничне полиције БиХ и Међународног аеродрома Сарајево, која је оцењена изузетно успешном, као и о будућим активностима.

Кајмаковић је упознао Галића о актуелним инфраструктурним пројектима, односно пројектима проширења сарајевског Аеродрома, којима ће се створити бољи услови за рад јединице Граничне полиције, наводи се у саопштењу.

Ко је човек кога је Аркан послао да убије Марића, сазнајте ОВДЕ.

Извор: Срна

 

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА