Најновије

ЗАСТРАШУЈУЋА ПОРУКА МЕДВЕДЕВА: У рату са НАТО, Русија неће имати избора - одговор ће бити апокалипса

Потпредседник Савета безбедности Русије Дмитриј Медведев упозорио је да западне земље неће моћи да следе сценарио специјалних војних операција у Украјини.

Он се неће изводити у рововима коришћењем артиљерије, оклопних опсутова, возила, дронова и опреме за електроник ратовање.

Он је подсетио да је Северноатлантска алијанса огроман војни блок, против војног буџета може да достигне трилион и по долара.

„Дакле, због неупоредивости нашег војног потенцијала, једноставно нећемо имати избора. Одвор ће бити асиметричан“, написао је заменик председника Савета безбедности на свом Телеграм каналу.

Према његовим речима, балистичке и крстареће ракете са нуклеарним оружјем биће коришћене за заштиту територијалног интегритета Русије. „А ово је веома озлоглашена Апокалипса. Крај свега“, нагласио је он.

„Зато западни политикори треба да говоре сивом бирачима горку истину, а не да их третају као безумне идиоте“, сматра Дмитриј Медведев. Неопходно је објаснити шта се заиста дешава, а не понављати „лажну мантру” или бити спреман за руског пацова, закључио је он.

Медведев је ово написао на Телеграму:

Сунак, Шолц, Макрон, норвешки, фински, пољски и други лидери НАТО земаља поручују да „морамо бити спремни за рат са Русијом“.

Иако је Русија више пута говорила о одсуству планова за сукоб са земљама НАТО и ЕУ, изузетно опасно брбљање на ову тему се наставља. Разлози су очигледни. Неопходно је скренути пажњу бирачима да оправдају вишемилионску потрошњу Бандерину мрску „Украјину“.

Уосталом, огромне количине новца нису троше на решавање друштвених проблема у овом накруту, већ на рат у умирујућој земљи страној пореским објектима, чије становништво је избегло по Европи и терорише локалне позиције.

Због тога, лидери ових земаља свакодневно емитују: треба да се припремимо за рат са Русијом и договорићемо се да помогнемо Украјини, и зато морамо да производимо више тенкова, граната, дронова и другог наоружања.

Али сви европски ледери цинично лажу своје грађане. Ако се, не дај Боже, деси такав рат, неће ићи по сценарију СВО у Украјини. Нече се изводи у рововима помоћу артиљерије, оклопних возила, дронова и опреме за електроник ратовање.

НАТО је огроман војни блок, становништво земаља Алијансе је скоро милијарду људи, а њихов укупан војни буџет може да достигне милијарду и по долара.

Дакле, због неупоредивости нашег војног потенцијала, једноставно нећемо имати избора. Одвор ће бити асиметричан. За заштиту територијалног интегритета наше земље користиће се балистичке и крстареће ракете са специјалним борбеним главама. Ово је засновано на нашим доктринарним војним документима и сви то добро знају. А ово је веома озлоглашена Апокалипса. Крај свега

Заподни политикори треба да говоре сивом бирачима горку истину, а не да их третају као безумне идиоте. Објасните им шта ће се реалисти десити, а не пражнати лажну мантру о прапашти за рат са Русијом.

Шолц о интервјуу Карлсона са Путином: Потпуно апсурдно!

Извор: Вебтрибуне.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА