Најновије

ОВО ЈЕ ПРЕЛЕПА МАКРОНОВА ПАСТОРКА: Мајка јој преотела дечка! Испливали шок детаљи љубавног живота француског председника и његове супруге!

У садашњег председника Француске била је заљубљена ћерка његове садашње супруге Брижит, Лурон Озиер.

Емануел Макрон (Фото: Синхуа)

Лурон која је Макроново годиште ишла је са њим заједно у средњу школу, а када је дошао у њено одељење стално је причала о њему и било је очигледно да јој се свиђао.

Међутим, мајка јој је скинула дечка, открила је Брижитина млађа ћерка Тифен Озиер у документарцу "Брижит Макрон: Француска новела", у којем је испричала детаље о самом почетку шокантне везе између њене мајке и 24 године млађег председника Француске.

Тифен је навела да је за њу, њену старију сестру Лурон и старијег брата Себастијана то било трауматично искуство и да њихови суграђани у малом француском граду Амијену то нису добро прихватили.

"Први пут сам чула за Емануела кад сам имала девет година. Лурон, која је као и Макрон тада имала 15 година, вратила се из Католичке школе и рекла: "Мама, имамо једног лудог дечака у разреду који зна све о свему", рекла је Тифен, додајући д аје њена сестра била фасцинирана Макроном.

Убрзо након тога, Макрон је почео да долази код њих кући, али не код Лурон већ код њене мајке, тада 39-годишње професорке, која му је предавала француски језик и држала часове глуме.

"Били су опчињени једно другим и то су сви видели. Нису то могли никако да сакрију, рекла је Тифен. Она је додала да се њен отац када је видео шта се дешава, одмах одселио од куће. Преселио се у Лил, где је, иначе, радио.

"Отац је био у Лилу, а ја сам са мамом ишла на састанке са Емануелом. Растанак родитеља нам је тешко пао. Међутим, обоје су се увек трудили да нас максимално поштеде и да ублаже трауматично искуство", каже Брижитина ћерка.

Према њеним речима, велики проблем је настао након што су Макронови родитељи схватили шта се дешава.

"Кад је Емануел са 16 година изјавио мами љубав, његови родитељи су тражили од ње да прекине да га виђа док не напуни 18 година. Мама им је, међутим, одговорила: "Не могу ништа да вам обећам" ", открила је Тифен.

Макрона су родитељи тада послали у Париз да заврши школу, али је он све време одржавао везу на даљину са Брижит. "Нећеш ме се тек тако решити. Вратићу се по тебе и оженићу те - рекао је, како пишу медији, тада Емануел својој учитељици, удатој жени са троје деце. Пар је 13 година одржавао везу на даљину. Кад се она 2006. коначно развела од мужа Макрон ју је запросио. Брижит се тада поверила својој пријатељици да се плаши да је превише стара за њега.

"Дошла је и рекла: "Емануел ме запросио. Шта да радим? Знаш колико он има година, знаш колико ја имам година. Шта ако буде желео да има децу" - испричала је Брижитина пријатељица Паскал Бурдел у документарцу.

Како је додала, она ју је охрабрила да пристане на брак.

"Рекла сам јој да треба да буде срећна и да треба да буде с њима ако је он чини срећном", навела је Бурдел.

Брижит Макрон није желела да учествује у документарном филму, међутим, емитована је њена ранија изјава у којој је навела да јој је жао јер су деца због ње пропатила.

"Знам да сам повредила своју децу и то је ствар због које ме је највише срамота. Међутим, да нисам направила овакав избор, пропустила бих цео свој живот", изјавила је Брижит.

Прочитајте ОВДЕ шта ће велика светска сила донети Србији?

Извор: Курир./Дејли мејл

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА