Најновије

РАСПЛАКАЋЕ ВАС ЕМОТИВНО ПИСМО СИНИШЕ МИХАЈЛОВИЋА: Понестало ми је суза, спреман сам за борбу!

Синиша Михајловић почео је најтежи меч у животу, након што је објавио да има леукемују, чека га борба са опаком болешћу.

Синиша Михајловић (Фото: Јутјуб)

Српски тренер шокирао је це фудбалски свет када је у суботу открио да има леукемију, али је поручио да нема намеру да одустане, да се преда и да ће се борити као никада у животу. 

Он се у емотивном писму које је  објавио у Газети дело Спорт захвалио свима који су му протеклих дана, откако је саопштио да болује од леукемије, дали подршку.

- Постоје тренуци у животу када се борите против тешког противника, када треба да пребродите или се суочите са проблемом који је компликован за решавање. Сада проживљавам такав тренутак, али имам среће јер знам да нисам сам. Открио сам да имам огромну подршку. У овим данима примио сам море подршке, солидарности и позитивне енергије које су ми дале невероватну снагу и обавезу и сигурност да ћу победити у борби против леукемије. Добио сам хиљаде порука.

Уверавам вас да сам их све прочитао, једну за другом: Сваки је представљала миловање за мене, загрљај и додирнула је моје срце. Били су тешки дани и извињавам се ако нисам одговорио и захвалио се свакоме од вас. Ја то радим овде, сада, захваљујући Газзетта делло Спорту који ми је љубазно дао овај простор на располагању.

Хвала свим председницима тимова где сам играо као играч или тренер и онима за које никада нисам радио, али су ми показали поштовање и наклоност. Захваљујући бившим саиграчима и противницима мојих фудбалских година, данашњим фудбалерима које сам тренирао и онима које никада нисам водио, али подједнако су ми рекли "Форза Мистер".

Хвала навијачима "мојих" тимова и онима с којима сам се суочававао носећи други дрес. Многи од оних који су ми у прошлости на терену звиждали и изазивали ме, оваога пут су ме охрабрили и написали Нон моларе, Синиша" ("Нема предаје, Синиша").

Хвала свима у свету не само спорту него и политици и забави, они су ми били блиски. Захваљујући пријатељима свог живота, упознао сам се у многим градовима током моје каријере.

И захваљујући обичним људима, који нису познати: они који ме познају знају да ценим сваког човека због тога какав је, а не због онога чиме се бави. Од порука шефова држава (и даље не могу да веријем), писму које сам примио од детета које ми је нацртало осмех, сви сте били важни.

Хвала, хвала, хвала. Померили сте ме. Понестало ми је суза, сада сам спреман за борбу.

Видимо се ускоро,

Синиша Михајловић.

Навијачи Слована имали поруку за Мила Ђукановића. Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: Информер

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА