Најновије

Истините приче о девојци која је била принуђена на проституцију и другој која је била у секти, у четвртак на Ташмајдану!

Две ауторке, које пишу о актуелним темама и чије књиге воли домаћа публика у четвртак ће одржати промоцију на Ташмајдану у оквиру парка. Улаз је слободан.

Фото-Фејсбук

Културно лето у Летњој читаоници ташмајданског парка отворено је и ове сезоне промоцијом књига домаћих писаца. У четвртка, 18. јула од 20 сати, одржаће се промоција књига женског списатељског дуа, Марије Гојковић и Марије Микетић.


Обе Марије иза себе имају више објављених романа, а пишу о алармантним друштвено-одговорним темама, насиљу у породици, секусалним принудама, злоупотреби положаја, манипулацији људском свешћу... 


Роман „Продата“ Марије Гојковић, који је до сада објављен у три издања, потресна је прича о девојци са наших простора која је завршила у ланцу трговине људима и била приморана на проституцију. 


„Сведок”, Марије Микетић, писан је према истинитим догађајима, заснованим на аутентичном дневнику девојке која је била жртва једне верске секте.


О овим романима биће речи у четвртак на промоцији коју организује и води, у књижевним круговима већ добро познати Карло Астрахан.

Извор:Правда
 

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА