Најновије

МИЛИОН ТЕОРЕТИЧАРА ЗАВЕРЕ СПРЕМА ЈУРИШ НА ОБЛАСТ 51 ЗБОГ ВАНЗЕМАЉАЦА: Америчко ваздухопловство у паници, упозорили их да не покушавају!

Америчко ратно ваздухопловство издало је строго упозорење за више од милион људи да не покушају да спроведу план да у септембру "упадну" у америчку војну базу у пустињи Невада, познату у јавности као "Област 51", како би "видели ванземаљце".

НЛО (Фото: pixabay. com)

Више од милион људи људи пријавило се за учешће у акцији "Јуриш на Област 51, не могу све да нас зауставе", која је заказана за 20. септембар, а још 1.200.000 је "заинтересовано" за тај догађај.

Теоретичари завере већ дуго верују да америчка влада држи тајне информације о ванземаљцима и НЛО у "Области 51" и да се она користи за чување ухваћених НЛО или ванземаљских остатака и технологије, што владе САД деценијама категорички негирају.

Потенцијални учесници су позвани да се масовно окупе пре одласка у базу ваздухопловства, која дуго опседа теоретичаре завере у вези са ванземаљцима, преноси Индепендент.

Лист наводи да "сатирични догађај", који се организује на Фејсбуку и заказан је за 20. септембар, чини се као шала с обзиром на високу сигурност и строго обезбеђење америчке ваздухопловне базе у Невади, око 180 километара од Лас Вегаса.

"Можемо се кретати брже од њихових метака. Идемо да видимо те ванземаљце", стоји у поруци којом се најављује акција.

Међутим, портпарол ваздухопловних снага Лора Мекендрјуз оштро је упозорила потенцијалне учеснике да то не чине.

"То (Област 51) је простор за обуку за америчких ваздухопловних снага, а ми бисмо обесхрабрили било кога од покушаја да дође у подручје у којем обучавамо америчке оружане снаге", рекла је она.

Америчко ратно ваздухопловство спремно је у сваком тренутну да брани Америку и њене вредности, навела је Мекендрјуз.

Прочитајте ОВДЕ ко је то “изрмарширао” Амере.

Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА