Најновије

ТРАМП ПРОТИВ ЧЕТИРИ ЈАХАЧА АПОКАЛИПСЕ: Левичарске лујке у борби против председника САД!

Амерички председник Доналд Трамп наставио је са нападима на рачун четири конгресменке из Демократске странке.

Доналд Трамп (Фото: Јутјуб)

Он је овог пута на Твитеру објавио коментар републиканског сенатора из Луизијане, Џона Кенедија, који је поменуте жене означио као банду и упоредио их са "четири јахача апокалипсе".

Кенеди је рекао да недавно изабране конгресменке, међу којима су између осталог, представница Њујорка Александрија Окасио- Кортез и представница Минесоте, Илхман Реп, сматрају да су Американци зли расисти и поручио: .

"Ако мрзиш нашу земљу, слободно иди"

Сенатор је наставио у истом тону, па је подсетио да би, иако жене имају право на мишљење, све оно што говоре четири конгресменке требало игнорисати, упоредивши тако њихове ставове са "упутством које стоји на бочици шампона".

"Згрожен сам што се многи наши председнички кандидати уопште покушавају да схвате и сложе се са овим женама - јахачима апокалипсе", изјавио је дотични сенатор.

Трамп је очигледно ове коментаре пренео на Твитеру у складу са претходним договором са републиканским сенатором, а све то због пређашњих оптужби да је расиста. Иначе, све је почело када су четири конгресменке упутиле оштре критике председнику због његове политике према мигрантима, али и због низа других питања.

У одвојеном Твитер- обрачуну, Трамп се протеклог викенда дотакао ових критика и позвао четири жене да се врате одакле су и дошле, у њихове девастиране и криминалом захваћене земље, иако само једна од њих није рођена у Сједињеним Америчким Државама.

Конгрес хоће да гласа о смени Трампа! Више о томе ОВДЕ.

Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА