Најновије

МУШКАРЦИ ДОБРО ПРОЧИТАЈТЕ А ЖЕНЕ ЧУВАЈТЕ СЕ: Ово су најбоље форе да се одвуче у кревет!

Четири момка открила су најлакше "форе" које су применили на женама и због којих су оне одмах завршиле у кревету са њима!

Секс (Фото: beeg. com)

“Видео сам је у клубу. Прво сам јој рекао да има лепе панталоне. Онда сам почео да је испитујем о сваком комаду одеће који је имала на себи, а за то време смо пили пиво, повремено и чашицу жестоког. Чим сам споменуо њене ципеле, била је спремна да одемо до мене.” - Марко (38).

“Испитивао сам је о породици. Стварно нисам покушавао да будем фин, заиста ме је то интересовало. Рекла ми је да није навикла да је момци питају о таквим стварима, и да хоће да ми се захвали. То је изговарала док је откопчавала кошуљу.” - Кристијан (26).

“Страшно ми се допадала колегиница са посла. Знам да жене воле измаштане сценарије из филмова па сам јој то и приуштио. Сачекао сам да се затекне сама поред копир апарата, а онда се претварао да немам појма шта радим. Био сам прави слатки збуњени лик из романтичних комедија, а истог дана смо завршили и у кревету.” - Владимир (27).

“Ишао сам на проверену и излизану фору лошег момка. Правио сам се да ме уопште не интересује, нисам обраћао пажњу на њу чак ни када би ми се обратила. Ишао сам дотле да сам се чак пред њом у једном изласку пољубио са њеном пријатељицом, само да бих јој скренуо пажњу на себе. Није јој дуго требало да да све од себе да ме освоји.” - Ђорђе (31).

Снимак секса у базену, погледајте ОВДЕ.

Извор: thoughtcatalog. com

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА