Најновије

СЛОГА БИЋЕ ПОРАЗ ВРАГУ! Заједно побеђују! Ево како Сиријци откривају локације а Руси обасипају бомбама џихадисте! (ВИДЕО)

Сиријске и руске снаге користе информације које су сакупили шпијуни у редовима џихадиста и побуњеника на северозападу Сирије, рекао је официр из четврте оклопне дивизије.

Руски бомбардер (Фото: јутјуб)

Према речима официра, владини шпијуни откривају кретање и локације џихадиста широм покрајина Хама, Идлиб, Алепо и Латакија.

Недавно је руско ваздухопловство уништило више од десет милитантних локација само у Хами и Идлибу. Од више од десет милитантних локација уништених од стране руских ваздухопловних снага, најмање четвртина је уништено у провинцији Хама у четвртак.

Раније током недеље, руске ваздухопловне снаге су убиле неколико милитаната у Хами након што су сазнали за базу Џаиш Ал-Изе од локалног шпијуна.

Видео снимак шпијунског снимања из близине  базе објављен је на званичној фејсбук страници “Тигрова”.

Официр је додао да се шпијунска мрежа владе инфилтрирала у многе од милитантних логора, што је приморало групе попут Хаџат Тахрир ал-Шам и Слободну сиријску војску да подузму строже сигурносне мере.

Погледајте како Руси бомбардују џихадисте:

Колико су Курда побили Турци ваздушним нападима, сазнајте ОВДЕ.

Извор: Правда

 

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА