Најновије

ТВИТЕР У КОНТРАНАПАДУ! ШЕШЕЉ ДОБИО СВОЈЕ СЛЕДОВАЊЕ: Мајмуне дебеовски, гњидо, бачво го*ана, волино дебела, чибе фукаро!

Како се ближе избори, тако се речник Војислава Шешеља све више опогањује. Навикао да о политичким противницима и непријатељима изговара најгоре могуће гадости, без страха да ће за то бити санкционисан, Шешељ наставља да помера границу дна кад је употреба поганих увреда у питању.

Војислав Шешељ (Фото: Јутјуб)

Последњих дана лидер радикала је посебно "у форми". Кренуло је с увредама на рачун новинарке Снежане Чонградин, која је написала да је у Сребреници почињен геноцид. То се војводи није допало, па је почастио низом простаклука, попут оног да личи на мунгоса и да је ружнија од Сташе Зајовић из Жена у црном.

Наставио је Шешељ у истом тону и наредних дана, следећа на реду била је повереница за заштиту равноправности Бранкица Јанковић. Њу је понизио тако што је "браћу четнике" позвао да сексуално опште с њом, како би јој помогли да "упозна секс".

Синоћ се Воја војвода острвио на академика Душана Теодоровића, за кога тврди да је глуп, "јебо му пас матер издајничку".

Коначно, јутрос се на његовом нишану нашла група интелектуалаца под називом Самоодбрана.

Сви које је прозивао, вређао и понижавао нису му одговарали, осим новинарке Снежане Чонградин, која му се захвалила на томе што макар и у том контексту помиње да је у Сребреници почињен геноцид.

Међутим, права баражна паљба, у истом тону и на исти начин који он практикује, сачекала је Шешеља на друштвеној мрежи Твитер.

Ево неколико насумице одабраних одговора на увреде лидера СРС:

Академик изјавио да је председник је кукавица, a Шешељ семе зла! Више о томе ОВДЕ.

Извор: Еспресо

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА