Најновије

МИЛО ДОТАКАО ДНО: Забранио вести о смрти Момира Булатовића, ни комеморације га није удостојио, па породици послао овакаво саучешће!

Председник Црне Горе Мило Ђукановић упутио је телеграм саучешћа породици Булатовић поводом смрти Момира Булатовића, бившег председника Црне Горе, у којем каже да, без обзира на каснији развој политичких процеса, с пијететом чува успомену на дане њихове сарадње.

Мило Ђукановић (Фото: јутјуб)

Мило се до слања телеграма саучешћа није оглашавао, а званична Црна Гора свог првог изабраног председника није удостојила ни комеморативне седнице.

Портали под Миловом палицом, објавили су само информацију да је бивши председник и премијер преминуо, али нико од њих очигледно није смео да пренесе вести о сахрани Булатовића.

Неки портали су штуро пренели вести о комеморацији и сахрани, али је нису подигли на насловну страну као да је то нека споредна вест, а не вест важна и за Србе и за Црногорце.

Као и много пута до сада, опет је пала Црна Гора на испиту људскости, поштовања, и самопоштовања.

За то време, у саопштењу Ђукановићевог кабинета достављеном Тањугу каже се да је са жаљем примио вест о изненадној смрти супруга, родитеља и брата, Момира Булатовића, првог непосредно изабраног председника Републике Црне Горе.

Ђукановић лицемерно подсећа да је Момир Булатовић тих 90-тих година на тој дужности давао изузетан лични допринос очувању мира, мултиетничког склада и стабилности у Црној Гори.

"Без обзира на каснији развој политичких процеса, ја с пијететом чувам успомену на те дане наше сарадње. Као што ценим што смо обојица имали снаге да се уздигнемо изнад политичких размирица у каснијим животно важним ситуацијама", навео је Ђукановић, уз крајње лицемерну молбу породици да прими изразе његовог искреног саучешћа.

Шта је Амфилохије урадио над ковчегом Момира Булатовића, сазнајте ОВДЕ.

Извор: in4s. net

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА