Најновије

СНС ВРБУЈЕ И ДЕЦУ? Активисткиње на дечјем игралишту деци делиле чоколаде и књиге! Кажу да ту ништа нема спорно

Српска напредна странка одржала је у недељу промоцију на дечјем игралишту у Нишу. Активисткиње владајуће партије, међу којима је била и директорка предшколске установе "Пчелице" Светлана Митић, прерушиле су се у добре виле и деци делиле чоколаде и књиге.

Ниш (Фото: Јутјуб)

Балони у бојама СНС, штанд на коме пише да је реч о акцији Градског одбора ове партије, функционери и активисткиње у белим хаљинама са венцима на главама, а са њима малишани. Тако је изгледала акција напредњака одржана у недељу усред дечијег игралишта.

Председник Општине Пантелеј Братимир Васиљевић, који је и сам учествовао у овој акцији, тврди да није реч о дечијем игралишту.

"Ко каже да је то дечије игралиште? То је место где се окупљају грађани тог дела територије, јер немају друго место. Ви га одмах крстите по вашем како ви видите", рекао је Васиљевић.

Каже да је реч о Улици Коче Капетана - слободном простору који је парк за све грађане, па и за децу. На питање због чега странка организује акцију за децу и игралиште претвара у страначки простор, Васиљевић узвраћа питањем: "Шта је ту лоше?".

"Па што питате мене? Па био сам и шта сад? Не могу, нисам у прилици, канцеларија ми је пуна слушају ме сви. Не могу нисам у прилици да причам. Јел ја српски говорим или ћете да ме наљутите да прекинем везу, ја треба да прекидам посао да бих вас задовољио, довиђења", завршио је разговор Васиљевић.

Ни директорки Предшколске установе "Пчелица" Светлани Митић није спорна локација која је изабрана за страначку активност. Зашто је изабрано дечије игралиште каже да је питање за организаторе, али она у томе "не види проблем".

"Ја сам била тамо, имам право да идем на догађаје на које сам позвана и на које би требало да одем. Била сам због тога што на тој територији имамо чак три вртића и сва деца која ту живе углавном су корисници наших услуга", каже Митић.

Додаје да су и деца активиста СНС, добрих вила и функционера, добила књиге и чоколаде.

Грађани који живе у овом крају напомињу да је непримерено да странка “окупира” дечије игралиште за своју промоцију и имају поруку за напредњаке.

"Боље да су скупили сво ђубре, јер су са игралишта склонили све канте, ако су већ одабрали да ту где се играју деца постављају страначка обележја", каже једна Нишлијка.

Прочитајте ОВДЕ какав је то паун у Нишу плаћен више од пола милиона динара.

Извор: juznevesti. com

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА