Најновије

ЖИВКОВИЋ, СЕЛЕКТОР СРПСКЕ РЕПРЕЗЕНТАЦИЈЕ У ВУШУ САНДА БОКСУ: За мене је Десница била једини избор! (ФОТО)

Иван Живковић, селектор српске репрезентације у Вушу Санда боксу,  званично је приступио Српској Десници.

Миша Вацић и селектор Иван Живковић (Фото: Српска десница)

Председник Српске Деснице Миша Вацић нагласио је да је велика част да је Живковић, као успешни спортиста и освајач медаља, одлучио да се ангажује у политици, и да је на обострано задовољство изабрао Српску Десницу.

„За нас је веома важно када  се истакнути појединци  препознају у политици и програму Српске Деснице, и уверен сам да ће Иван Живковић, својим стеченим знањем и вештинама допринети нашем даљем развијању.“, рекао је Вацић, додајући да „Љубав према Србији је оно што нам даје снагу и вољу да се заједнички боримо и да оправдамо поверење свих који дају подршку Српској Десници.“

(Медаља, Фото: Српска десница)

„Српска Десница као водећа национална политичка опција је била једини избор за мене. Енергија и пожртвовање свих људи, на челу са председником Вацићем би требало да нас све инспиришу да дамо свој максимум у ономе шта радимо.“, казао је Живковић, „Као спортиста увек сам био најбољи амбасадор своје земље, а сада сам сигуран да ћу као спортиста допринети будућем успеху Српске Деснице.“

Српски национални тим у вушу боксу освајач је титуле европског првака, док је селектор Живковић, проглашен за најуспешнијег спортисту Србије у 2018.години.

(Иван Живковић, Фото: Српска десница)

На прошлогодишњем Европском првенству у Будимпешти, Иван Живковић је освојио златну медаљу, а истовремено је био и део стручног штаба наше репрезентације у својству селектора. Том приликом, наша репрезентација је освојила још осам медаља, односно седам сребрних и једну бронзану.

Прочитајте ОВДЕ шта је Миша Вацић рекао о посети француског председника Србији.

Извор: Правда
 

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА