Најновије

АРМАГЕДОН У НАЈАВИ: Калифорнијске нуклеарне електране налазе се на врху масивног супервулкана већег од Јелоустоуна! САД у приправности!

Управо испод станице Навал Аир Вепонс у Кинеском језеру, у Калифорнији, где се догодило неколико већих земљотреса 4. и 5. јула налази се нови супервулкан!

Илустрација (Фото: pixabay. com)

У њему се налази 387 километара кубних метара лаве. О томе је известио један узбуњивач из Геолошког Завода САД, јер су власти хтеле то заташкати како не би дизале панику.

Према наводима узбуњивача, ова скривена комора магме испод Кинеског језера, тек је недавно откривена, а далеко је већа од Јелоустоуна. Управо у томе лежи опасност за будућност Калифорније, укључујући и неколико нуклеарних постројења која се налазе изнад ње, распоређених на више места.

Иако је комора магме већ постала прилично активна, она још увек не излази на површину, тврди овај узбуњивач. Ипак, још један већи земљотрес, на том подручју, могао би све то да промени, стварајући огромну пукотину из које би магма могла почети да избија, узрокујући широко распрострањено уништење.

“ФЕМА (Савезна агенција за хитне случајеве), Национална гарда и друге агенције су упозорене и налазе се у стању приправности за евакуацију кључних ВИП особа”, открио је узбуњивач у поруци.

“Можда ћете видети како „црни хеликоптери“ долазе у ЛА скупљајући људе, те их евакуишу. Исто се догађа и у другим већим градовима. Цензурирали смо и уклањали вести о потресима како се не би прошириле. О овоме више неће бити говора, па идите сада док још имате времена док ватромет још није почео.”

У поруци узбуњивача подељен је и видеозапис са Јутјуб канала “Dutchsinse”, који иначе извештава о потресима и сеизмолошким активностима. Рекао је да је тај “човек прилично добар, али нема приступ подацима које имамо.”

Прошле године Форбс је заправо известио о ономе што узбуњивач сада говори у чланку под насловом: “387 километара кубних магме откривено је управо испод калифорнијског Супервулкана.” Супервулкан је “лежао неактиван последњих 100.000 година”, додајући да га УСГС “активно надзире”.

У то време, признало се да је у последњих 40 година било активности у близини супервулкана, али да “нема знакова ерупције”. Међутим, сада се у близини догодило више већих потреса, након чега следи безброј накнадних потреса и подрхтавања, ерупција би се могла догодити раније него што се раније мислило.

Сателитски снимци снимљени пре и након последњих великих потреса показују да је већ дошло до површинске ерупције. Ако ускоро уследи више великих потреса, не знамо колико ће се површина распасти и шта би се могло ослободити.

Иако је Калифорнија позната по својим земљотресима, оно што се налази испод површине Кинеског језера много је озбиљније него само још један потрес. Време ће показати где све то води, али једно је сигурно: Земља се мења, а превише људи остављено је намерно у незнању и у мраку о катаклизмичким последицама до којих ће ускоро доћи.

ПрочитајтеОВДЕ све о новом нападу Израелаца на Сирију.

Извор: Мирсад Ш./logicno. com

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА