Најновије

"ИМАЛА САМ А*АЛ КОД МЕХАНИЧАРА!" Када му је рекла шта заправо жели није могао да је одбије!

Имам 31 годину и из Београда сам. Немам дечка, а недавно сам изашла из везе са једним аутомеханичарем. Напомињем то, јер сам факултетски образована, а већина девојака тог "нивоа" често наглашава да не би могла да буде са једним мајсторем. Ја нисам таква, напротив, та веза која је трајала годину и три месеца је била најбоља коју сам имала у животу, а била сам и са правницима, економистима, докторима...

Илустрација (Фото: принтскрин)

Наше забављање је почело случајно, он је био 2 године млађи од мене, а упознала сам га преко мог брата који је радио ауто код њега те су се и приватно зготивили и почели да се друже. Он је био црн, висок и са крупним браон очима, аи био је прилично повучен у нашем друштву. Веровала сам да је зато јер се бојао да не "лупи" нешто. Смували смо се после 3 месеца блејања и мислим да сам га заволела. 

Временом је изгубио ту блокаду од образованијих људи, те сам стално одлазила код њега у радионицу, па отуда даље код њега или код мене у стан. Како сам више одлазила тамо, у мени се пробудила жеља да испробамо секс у радионици иако је тамо било доста људи у сваком тренутку. И урадили смо то. Поред радионице, била је соба за наплату у коју је само он улазио са муштеријама. Заскочила сам га и рекла му шта желим. Он је негодовао у почетку, али "ствари" у његовим панталонама су ми говориле другачије. Био је петак поподне, а у радионици скоро никога, чак ни других радника јер је ту смену одрађивао сам, управо због мало муштерија.

Бацили смо се у акцију, скинули се и почео је секс. Он се трудио да буде нежан да нас неко не би чуо, а мене је то још више узбуђивало и желела сам још и јаче. Са тог двоседа за муштерије прешли смо на сто у углу. Била сам толико узбуђена да сам га пожелела отпозади у том тренутку.

Иначе, нисам фан аналног секса због лошег искуства са момком који је имао огроман "понос", али за разлику од њега, мој механичар (тако сам га из милоште звала) није имао велики пенис, додуше, ни премали да се разумемо. Збунио се кад сам му рекла шта желим, јер до сада о томе није било речи, али је желео то (мислим да не постоји мушкарац који не би).

Ставио ме је сто и подигао ноге. Толико сам била узбуђена, али и уплашена да нисам знала где се налазим. Кренуо је да продире у мене и било је пријатно, није ме болело. Била сам срећна због тога и имала утисак да га волим још више јер ме је ослободио страха од те врсте односа. Ипак, десило се нешто што је променило све. Буквало у тренутку!

У једном моменту нешто је тако јако пукло у радионици да нисам знала где се налазим. Следила сам се, и мислим да ми је срце стало у том тренутку. Он је скочио и почео да се облачи. Ја једноставно нисам била у стању. Лежала сам непомично, као хипностисана. Обукао се и отрчао до радионице јер је помислио да је нека муштерија ту, или да неко обија радњу јер је тај звук био туп, а толико јак да једноставно не знате шта да помислите.

Чини ми се да сам га непомично чекала са подигнутим ногама, баш у положају у ком ме оставио, нисам могла да се померим, па сигирно 30-ак секунди. Вратио се са осмехом на лицу. Знала сам да је све у реду, али сам и даље била у шоку. Ауто који је био у радионици је пао са дизалице и то је произвело такав звук.

Осетила сам олакшање у тренутку, као и он, али опет и забринутост, јер шта да је неко од радника био испод аутомобила када се то десило?

Колико је времена потребно жени да доживи оргазам прочитајте ОВДЕ.

Извор: Медији

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА