Најновије

ВЕЛИКИ ПОРАЗ УСТАШТВА: Дали огроман новац да промовишу Готовину, а доживели скандалозан крах! Изјава глумице подигла прашину!

Контроверзни филм о Анту Готовини, "Генерал" који је постигао катастрофално лош резултат на фестивалу у Пули, поново је у центру пажње због новог скандала.

Анте Готовина држи говор Усташама (Фото: јутјуб)

Наиме, глумица која тумачи улогу Дуње Готовине, малу али значајну - није дошла на премијеру. Како је сама признала - нису је позвали.

- Искрено, из продукције ме нису контактирали па се нисам осећала позваном, а нисам хтела да долазим самоиницијативно. С друге стране, има доста глумаца у филму па су веројатно у питању практични разлози око смештаја и остале логистике - открила је.

Иначе, упркос томе што је најављиван као наишчекиванији хрватски филм, у филму "Генерал" Антуна Врдољака ратни злочини за које је оптуживан Готовина се не помињу, а он је приказан као народни херој.

Врдољков филм говори о контроверзном официру који је командовао војно-полицијском акцијом "Олуја" у којој је протерано скоро 200.000 Срба, а велики број убијен.

У филму о животу генерала Готовине главну улогу глуми Горан Вишњић. Реч је о далеко најскупљем филму савремене хрватске кинематографије.

Велика акција црногорске војске, почело протеривање Срба, сазнајте о томе ОВДЕ.

Извор: 24sata. hr

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА