Најновије

ПОПОВИЋ: Бриселски споразум је мртав! На сваком месту оспоравати лажну државност Косова!

После свих порука које смо последњих недеља добили од западних земаља - фарсе са терористом Рамушем Харадинајем пред такозваним Специјалним судом за злочине ОВК у Хагу, нових осуда да смо геноцидан народ, хапшења Срба и насртаја на нашу државну територију на Косову - јасно је да европских интеграција више нема и да је Бриселски споразум мртав саопштио је у изјави за медије Ненад Поповић, министар у Влади Републике Србије и председник Српске народне партије.

Ненад Поповић (Фото: Јутјуб)

Српски политички брод треба окретати полако и мудро, без потреса, у другом правцу. Тај правац подразумева да Србија развија још чвршћу политичку, економску и војну сарадњу са оним земљама које односе са Србијом желе да граде на равноправним основама уважавајући њен суверенитет и територијални интегритет по питању Косова.

У тешким данима који су пред нама, Србија мора још чвршће да се држи свог Устава и Резолуције 1244, да помаже где год, колико год и кад год може свој народ на Косову, да се још више економски и војно консолидује и јача, ослањајући се на своје пријатеље и савезнике Русију и Кину. 

Сада нам је потребно ново национално окупљање и сабирање у новим измењеним и претећим околностима, уз истовремено јачање демократских процеса у друштву.

И да на сваком месту, где год се укаже прилика, оспоравамо лажну државност Косова, не пристајући да икада тим убицама и злочинцима који су на челу привремених институција у Приштини, дамо ни метар своје свете земље.

Шешељ дрхтавим гласом споменуо Вучићеву Милицу и умало заплакао! Више о томе ОВДЕ.

Извор: Информер

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА