Најновије

ЗАПАДНИ МЕДИЈИ ТВРДЕ: Путинова старија ћерка се појавила у јавности?! Марија открила детаље плана тешког 500 милиона! (ВИДЕО)

Како тврде страни медији, Путинова старија ћерка, Марија, појавила се недавно у јавности да би промовисала пројекат за лечење рака вредан 500 милиона фунти. Мистериозна Марија Воронцова, за коју се тврди да живи у пентхаусу у близини америчке амбасаде у Москви, дала је интервју једној руској телевизији откривши тако будуће пословне подухвате.

Владимир Путин (Фото: Јутјуб)

Тридесетдвогодишња жена је том приликом са јавношћу поделила да је сувласница гигантске здравствене установе "Номеко" која је тренутно укључена у највећи приватни инвестициони пројекат у руском здравству.

Главни циљ овог подухвата јесте истраживање најсавременијих метода лечења канцера, и то у неколико значајних научних центара у Санкт Петербургу, преноси британски Сан.

Било како било, у јуну ове године је поменута руска телевизија објавила прилог о тајанственој Марији, која је представљена као дечји ендокринолог. Такође, постоји податак да је ова жена стажирала на руском Институту за педијатријску ендокринологију. Верује се да је удата за једног холандског бизнисмена и да са њим има дете.

Познато је да руски председник љубоморно чува свој приватни живот од очију јавности, поготово када је реч о његовој деци. Сам Кремљ је потврдио да се ћерке руског председника не појављују у медијима.

Оно што се пак зна јесте да је старија ћерка Марија рођена у тадашњем Лењинграду, а млађа Катарина у Немачкој, где је Путин живео док је радио као агент КГБ. Обе је добио у браку са Људмилом, некадашњом стујардесом од које се развео 2013. године.

Руски председник је једном рекао да његове ћерке тек граде своје каријере, али да постижу успехе.

- Никада нису биле третиране као звезде, нити их је пратила светлост рефлектора - рекао је једном приликом Путин.

Пре четири године, говорило се да се млађа Катарина, плесачица, удала за руског тајкуна Кирила Шамалова 2013. године. Међутим, пар се развео пет година касније.

Иначе, обе Путинове ћерке носе имена њихових бака.

Владимир Путин је у разговору са Оливером Стоуном из 2017. године признао да је постао деда. Када га је Стоун упитао да ли проводи време са унуцима, Путин је кратко одговорио: "Веома ретко, нажалост."

Прочитајте ОВДЕ какав је то тајанствени пројекат 717?

Извор: Блиц/Српски Телеграф

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА