Најновије

ВУЧИЋ О СУКОБУ ПРЕМИЈЕРКЕ И МИНИСТРА:"Није на Поповићу да оцењује да ли је Бриселски споразум мртав"

"Да ли је Бриселски споразум мртав или није, није Поповићево да процењује, као ни да процењује да ли је наш европски пут готов, то може да каже само као председник своје странке, а не као министар. Али, пошто је члан владе требало је да се консултује", рекао је данас у Нишу председник републике Александар Вучић.

Александар Вучић (Фото: predsednik.rs)

Кометаришући поновни сукоб премијерке Ане Брнабић и министра без портфеља задуженог за иновације и техолошки развој Ненада Поповића, Вучић је истакао како је сигуран да ће ова ситуација бити у реду.

- Ја имам пуно поверење у Ану, подржавам је и знам да ће бити све у реду - рекао је Вучић и подвукао да се разговором може све решити, као и увек.

Подсећамо, премијерка и Поповић су поново ушли у сукоб због Поповићеве објаве на друштвеној мрежи Твитер у којој је написао да је Бриселски споразум мртав.

Брнабићева је бурно реаговала на Поповићеву оцену да је Бриселски споразум мртав и да Србија на сваком месту, "где год се укаже прилика, треба да оспорава лажну државност Косова" поручујући му да уколико не може да спроводи заједничку политику Владе Србије, има слободу да је напусти.

Након овог сукоба Поповићева станка издала је саопштење у укоме се наводи да је Поповић спреман да не буде део Владе, као и да сматрају да он ради праву ствар.

Ово, иначе, није први пут да се она и Поповић мимолилазе у ставовима. Брнабић је, наиме, "спуштала лопту" након Поповићеве изјаве да је "режим Црне Горе непријатељ Србије". Такође, трзавица је било и прошле године, и то због геј сликовнице "Моја друга обитељ", која се ни не продаје у Србији, а која је изиритирала Поповића, али и Ану Брнабић.

Дачић брутално критиковао Јеремића! Више о томе ОВДЕ.

Извор: Блиц

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА