Најновије

MЕДОЈЕВИЋ ОШТРО ПО МИЛУ: Сатаниста Ђукановић је непријатељ хришћанства у Црној Гори!

Осврћући се на текст објављен у црногорским Вијестима: „Мило мири Мираша и Риста“, лидер ПзП-а и један од лидера ДФ-а, Небојша Медојевић, истакао је да се Жељко Ивановић, аутор поменутог текста, слаже са Милом Ђукановићем око елиминације хришћанства из Црне Горе.

Небојша Медојевић (Фото: Јутјуб)

“Победе, а не поделе. Још да Мило попут Алексе сними неки спот где ће да испадне Исус дрводеља. А не Тито машинбравар, чији је монумент мајор Иван и јутрос обишао. Мило који мири Мираша и Риста. Факат, не звучи лоше. Јер без тога нема демократије и европских стандарда. А камоли Црне Горе и амбасадора Ђаге. Каже Шеф. Браво му га”, део је текста “Мило мири Мираша и Риста”, на који је Медојевић и реаговао.

“Кабалиста Жељко Ивановић када прича о хришћанству и православљу он се 100 одсто слаже са сатанистом Ђукановићем о елиминацији хришћанства из Црне Горе. Само треба да буде елементарно поштен и да то призна”, написао је Медојевић на свом Фејсбук профилу и додао:

“Уосталом сувласник „Вијести“ је кабалиста Сорош. Кабала је антихришћанска, сатанистичка секта, а чланови те секте су Сорош и Ротшилд!“, закључио је Медојевић.

Прочитајте ОВДЕ ко је убица Оливера Ивановића.

Извор: Ин4с

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА