Најновије

ОД ПАВКОВА ДО ДЕЛИЈА: Ево шта финска штампа пише о данашњем мечу Црвене звезде и Хелсинкија

Хелсинки и Црвена звезда вечерас од 18 часова по српском времену играју реванш меч другог кола Лиге шампиона.

Фудбалери Звезде на прошлој утакмици са Хелсинкијем (Фото: Јутјуб)

Црвено-бели су дошли у Финску са предношћу од 2:0. Стрелци за Звезду у првом мечу су били Боаћи и Павков и велике су шансе да наш шампион прође даље и изађе на мегдан Копенхагену који на свом терену брани победу од 2:0 остварену у Велсу против ТНС-а.

Велику пажњу финске новине су посветили голману Максиму Рудакову и његовој животној причи. Родитељи су му се развели када је био мали и он је све то тешко преживљавао. Убрзо му мајка умире и оне је да би успео да све то преболи почео да тренира фудбал. Говори како би да постао голман да не зна какав би му живот био уопште.

Поред животне приче голмана мањи део заузима и најава утакмице са насловом може ли чудо да се понови, а на слици Милан Павков како слави на првом мечу.

У другим новинама ударна игла напада Хелсинкија (пре меча са Звездом је брљирао за три полувреман на терену дао три гола) Рику Риски позива на опрез. Каже да утакмица може да се изгуби у првих 20 минута и да је против тима као што је Звезда мора да се игра паметно. 

Доњи део стране је посвећен Звездиним навијачима. Очекује их се око 300 и помиње се да су познати по својој привржености клубу и о томе да атмосфера коју праве у Београду је феноменална.

Познато када би Огњен Кузмић могао поново да игра кошарку! Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: Медији

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА