Најновије

ПОГОЂЕНО ПРЕКО 100 МЕТА: Невероватно руско оружје не промашује!

Јединице ракетно топовског система Панцир-С јужне војне области су уништиле преко 100 циљева на Криму у оквиру једног дана борбе против крстарећих ракета и беспилотних летелица.

Панцир-С1 (Фото: јутјуб)

Током вежби, посаде противваздушне одбране уочиле су и уништиле мале мете, ниске брзине и нископроточне ваздушне мете, а такође су спроводиле процедуру откривања и удара крстарећих ракета хипотетичког непријатеља, наводи се у саопштењу.

Панцир-С је оружје малог домета одређено за ударање ваздушних циљева аутоматским противавионским топовима и пројектилима са радио-командним упутством и инфрацрвеним и радарским праћењем.

Као своју специфичност, оружје комбинује вишеканални циљни систем за прикупљање и праћење и ракетно топовско наоружање одређено да удари у мете на надморској висини до 15 км и у распону од 20 км.

За један дан борбе против крстарећих ракета и беспилотних летелица одржане су на више од 30 полигона јужне војне области, у којима је било више од 1.500 људи, око 50 комада војне опреме, укључујући системе противваздушне одбране, као и борбене бродове и авиона.

Због чега 2000 руских падобранаца слеће на Крим, сазнајте ОВДЕ.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА