Најновије

ЛУНА ЂОГАНИ ПОБЕДНИЦА ЗАДРУГЕ 2: Доживела је нервни слом па освојила 50.000 евра, а о овим њеним речима ће се причати (ВИДЕО)

Наиме, након борбе, љубавних и емотивних крахова награда од 50.000 евра отишла је у руке блогерке Луне Ђогани. Међутим, ни овог пута њој финале није прошло лако као ни претходне сезоне, па је последње сате у "Задрузи" провела у сузама свађајући се са Марком преживљавајући нервни слом пред камерама наочиглед милионског аудиторијума.

Луна победница Задруге 2 (Фото: Јутјуб)

Док је она кроз сузе причала да ју је Марко "оставио као кера", ди џеј јој се извињавао на ивици суза.

Након тога заједно су се борили у финалу, а блогерка је истицала да јој је драго што је са Марком догурала до врха.

Иначе и поред драме са Миљковићем, иза ње је турбулентна ноћ, па је након што се расплакала када се видела са мајком Анабелом, упловила и у свађу са старлетом Станијом Добројевић.

Анабела је ушла на луксузно имање, а Луна јој је кроз сузе признала да ноћима има кошмаре, па додала да се брине да је изневерила своју породицу.

- Молим те извини, једва чекам да те грлим вечерас! Молим те да будеш уз мене сваки дан, сањам одвратне снове стално. Сањала сам да сте се Андреј и ти развели, сањам страшне ствари. Стално се секирам да сам те изневерила мама.

Луна је као победница "Задруге 2" добила аутомобил, али и вредну награду. Многи су поручии дс је управо она и заслужила награду након драмаричне везе са Марком Миљковићем.

Прочитајте ОВДЕ како се Луна осећала пред финале Задруге и да ли јој верујете.

Извор: Блиц

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА