Најновије

ПАКЛЕНА НЕДЕЉА! Руси туку по џихадистима свим снагама! Авиони надлећу пустињу! Две исламске групе разбијене!

Руско ваздухопловство је недавно интензивирало своје нападе на џихадистичке групе у северозападној Сирији, циљајући њихове положаје преко осе Хама-Идлиб.

Руски бомбардер полеће (Фото: јутјуб)

Руско ваздухопловство је извршило бројне нападе у северозападној Хами против џихадских побуњеника Хаџат Тахрир Ал-Шам и њихових савезника из Џаис Ал-Изе.

Према извештају на терену из покрајине Хама, руско ваздухопловство је започело свој напад тако што су циљали на положаје Џаис Ал-Изе око града Кафр Зита.

Руско ваздухопловство би затим проширило свој напад на северозападну сеоску покрајину Идлиб, где су више пута ударали положаје Хаџат Тахрир Ал-Шама дуж главне линије снабдевања од Кан Шеикуна.

Од колапса преговора о прекиду ватре са својим турским партнерима, руске ваздухопловне снаге повећале су своје нападе на џихадисте и побуњенике под покровитељством Турске.

Недавно је руско ратно ваздухопловство бомбардовало побуњеничку базу коју су подржавали Турци у граду Мадаја у покрајини Идлиб, то је резултирало смрћу неколико милитаната из “Националног ослободилачког фронта”.

Како Хути уништавају оклопна возила, погледајте ОВДЕ.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА