Најновије

МИША ВАЦИЋ У ВЕЛИКОЈ ПЛАНИ: Породица за Српску десницу представља једну од основних вредности за које се боримо!

У Великој Плани формиран је двадесет први по реду одбор Српске деснице, а оснивачкој скупштини присуствовали су председник странке Миша Вацић, генерални секретар Александар Здравковић, и председник Савета за безбедност Бранислав Пухало. 

Миша Вацић са сарадницима у Великој Плани (Фото: Српска десница)

У препуној сали Дома омладине одржана је Изборна скупштина Српске деснице а за председника одбора изабран је Ненад Рајковић. 

“Захваљујем се својим суграђанима на подрсци, а посебно Миши Вацићу на указаном поверењу. Србија се најзад окреће правим вредностима које Српска десница представља у свом програму. Поносан сам што ћемо у будућности писати странице нове, боље и лепше Србије", рекао је Рајковић.

Велика Плана је добила ОО Српске деснице (Фото: Српска десница)

“Српска десница не прича лажи своме народу, него дели његову судбину и свакодневно се суочава са изазовима“ , рекао је Бранислав Пухало.

Председник Савета за безбедност Српске деснице, позвајући на јединство свих грађана Србије, истичући да се Миша Вацић и Српска десница боре за очување и повратак традиционалним вредностима.

"Борба за здраву Србију је дужност свих родољуба и грађана Србије", истакао је Пухало.

На самом крају, Миша Вацић, председник Српске деснице није крио своје задовољство одазивом, посебно што ће одбор чинити добри домаћини који су уважени у својој заједници, угледни привредници које суграђани цене, људи који не одустају и храбро се боре за своју Велику Плану.

Миша Вацић говори грађанима у Великој Плани (Фото: Српска десница)

Председник Вацић је обећао да ће у наредном период изаћи са предлог плана који ће утицати на младе људе да у што већем броју остану да живе и раде у Великој Плани, да стварају породице, пошто је у разговору закључено да то представља велики проблем.

Грађанима су се одазвали у великом броју (Фото: Српска десница)

“Породица за Српску десницу представља једну од основних вредности за које се боримо. Систем традиционалних породичних вредности где децу подижу отац и мајка. Да би породица настала и као таква опстала, неопходно је да се посебна пажња посвети породицама са више деце, у виду новчане помоћи, али пре тога морамо заштити труднице и породиље. Свакако егзистенцијално питање је основ свега, и зато Српска десница посебну пажњу посвећује развоју малих и средњих предузећа, подршка малим привредницима као основ националне економије”, рекао је Вацић, додајући да улагање у мала и средња предузећа представља могућност за повећање ефективне стопе запослености.

Прочитајте ОВДЕ како је прошло оснивање одбора Српске деснице у Врању.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА