Најновије

НАЈБОЉИ СЕКС ЈОШ НИСТЕ ДОЖИВЕЛИ: Тек у овим годинама очекује вас прави ватромет у кревету!

Истраживања су доказала: што сте старији, то је секс бољи.

Илустрација (Фото: принтскрин)

Тако је у једном истраживању 37 посто женских и 34 посто мушких испитаника признало да су четрдесете најбоље године за секс. У истраживању је учествовало 828 испитаника. Научници који су радили истраживање су рекли: „20-годишњаци имају више секса, али 40-годишњаци заиста уживају у сексу.“ Разлог томе је чињеница да 40-годишњаци имају мање комплекса, а више искуства.

Они тачно знају шта желе, није их срамота звукова или покрета које праве за време секса и не брину се о мало целулита или неколико бора. Такође се мање плаше да ће заказати. Дакле, секс у старијем узрасту је много опуштенији, па је уједно и бољи.

Наравно да је лепо кад двоје људи први пут води љубав. Мириси, осећај на кожи, све то узбуђење и сласт коју има секс: све је ново и узбудљиво.

Али, кад си у средњим годинама, долази до нечега што секс чини још бољим: искрена љубав. Осим тога, тачно знате шта ваш партнер жели, а и он зна шта ви желите. Не морате више да кријете своје маштарије и можете се боље и лакше препустити.

С годинама све више уживамо у сексу. А то је велика предност кад се ради о жељеном оргазму – жене изнад 40 имају мање проблема да стигну до врхунца.

Једно истраживање је показало да 40 посто испитаних 20-годишњакиња има проблема с постизањем оргазма, док је исто то изјавило 20 посто жена у четрдесетима.

Девојка орално задовољила лика на Егзиту док су пролазници немо посматрали. Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: luftika.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА