Најновије

СЕКС ДО СМРТИ, АЛИ СТВАРНО: Отишла је на секс фестивал, а после овога се неће тамо враћати!

Највећи европски фестивал свингера умало дошао главе педесетдвогодишњој жени. Неименована дама остала је без даха, јер је "претерала је у активностима" на свингерском фестивалу у енглеском граду Вустер, и завршила у болници.

Секс (Фото: beeg. com)

Око 700 осталих свингера су били шокирани, али брзо су се вратили својим активностима. 

“Доживела је срчани удар, а доктори су били близу, пружили јој одмах помоћ и одвезли у болницу. Уградили су јој стент и опоравља се” - рекао је судија на свингерском фестивала. 

“Swingerfields” једини свингерски фестивал у Великој Британији одржава је на једној фарми, и траје три дана. Неки свингери који долазе на фестивал често покушавају да сакрију своје регистарске таблице на аутомобилима да их неко не би открио. За три дана фестивала плаћају 415 фунти, односно око 54.000 динара. За тај новац добијају луксузни шатор са два кревета, грејањем и светиљкама, које се пуне на соларне панеле. 

“Swingerfield” није фестивал секса. Ми свима пружамо сигуран догађај и све оно што гости желе, музику, забаву, комедију, барове и за све имамо дозволе. То није што људи мисле да је. Поента је дружење, да се људи који слично мисле нађу.” - изјавили су организатори, додавши да је њихов догађај сличан као и чувени музички фестивал Гластонбурy.  

Међутим, брачни пар Лен (86) и Јеан (78) нису задовољни што се такав фестивал одржава у близини њихове куће. 

“Мислим да не би требали бити овде, стварно. Ако им допустимо да долазе једном годишње, можда ће хтети да дођу и чешће” - рекао је Лен.

Причу жене која је била на елитној секс журци, прочитајте ОВДЕ.

Извор: Информер

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА