Најновије

СРПСКА ДЕСНИЦА БРИНЕ О МАЊИНАМА: Вацић потписао Меморандум о сарадњи са Хасаном Дудићем, председником Центра за људска права и нац. мањине

Миша Вацић, председник Српске Деснице  је потписао меморандум о сарадњи са Хасаном Дудићем председником Центра за људска права и националне мањине, чиме је ово удружење и званично постало део деснице.

Вацић са Дудићем (Фото: Јутјуб)

Председник Миша Вацић, а у складу са статутом Српске Деснице, донео је одлуку о именовању Хасана Дудића за председника Савета за људска права и националне мањине Српске Деснице. 

“Велика ми је част што сам постао део Српске Деснице, и што сам наишао на младе људе, пуне разумевања за све проблеме са којима се националне мањине сусрећу, али пре свега људе који искрено воле нашу Србију и спремни су да се боре и раде за њу.”, рекао је Хасан Дудић, истичући да ће као председник Савета за људска права и националне мањине Српске Деснице радити на подизању свести грађана о присуству припадника националних мањина у нашој земљи и о њиховим правима. 

(фото: Српска Десница)

Миша Вацић је пожелео добродошлицу Дудићу  јасно наглашавајући да Српска Десница ради на континуираном унапређењу положаја националних мањина, истакавши да је формирање  Савета за националне мањине потврда посвећености овој теми.  

“Поштовање и заштита мањинских права представља део нашег Програма, и уверен сам да ћемо са господином Дудићем на челу Савета успети да препознамо захтеве и потребе  свих насионалних мањина у Србији. Припадници заједнице националних мањина су лојални грађани наше земље, и брига о њиховим правима је гаранција за међусобно поверење и добре односе.”, рекао је председник Српске Деснице.

Потписивању меморандума присуствовали Александар Здравковић, генерални секретар Српске Деснице и Дамир Шимпрага, потпредседник Српске Деснице, истакнуто је у саопштењу Српске Деснице.

Прочитајте ОВДЕ шта то траже монархисти од Скупштине Србије.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА