Најновије

ВИТКА ПЛАВУША, ГРУДИ ТРОЈКА! У Хрватској су проститутке спремне на све! Али ова ствар је и за њих табу...

Проституција је у Хрватској, подразумева се, илегална. То што је изван закона не значи да је и недоступна. Напротив, уз само неколико кликова мишем и пар позива телефоном, она постаје доступна да доступнија не може бити. Довољно је отићи на странице најпознатијих огласа и под насловом 'масаже' или 'дружења' – с тим да су неки огласи далеко директнији – може се пронаћи 'девојку за једну ноћ'. Добро, ово 'једна ноћ' тек је фраза, тарифе се овде броје – сазнаћемо убрзо - у 30-минутним 'сеансама'.

Илустрација (Фото: принтскрин)

Огласи за проституцију у стиховима

"Радим све врсте масажа искључиво за врло галантну господу!"; "Ја сам Клара, имам 20 година и пружам феноменалне масаже целог тела. Уз то радим и бодy то бодy. Јави се"; "Нова секси масерка Синди 23 год, витка, прекрасна, манекенске грађе, прекрасних груди, прчасте чврсте гузе, њежног додира и осмеха, нуди опуштајуће и тајландске масаже у угодном и опуштајућем амбијенту"; "Пружам масажу целог тела, додатна масажа простате"... Ово су само неке од порука које позивају Хрвате на илегални ужитак.

Други огласи, као што смо напоменули, ни не замарају се скривањем иза масаже. "Дођи и опусти се у угодном простору с врхунском девојком и нека ти буде незаборавно", "Згодна и врцкава бринета, 19 година. Наврати да те учиним задовољним", примери су ових других огласа, а неки су се баш потрудили па су се чак дали у слагање стихова: "Предај се у сигурне руке да избришу твоје проблеме и муке", каже.

Уз сваки оглас ту су и пратеће фотографије полуголих жена, обавезно одевених у секси-крпице цензурираних лица или на фотографијама које лице не откривају. Зато у сваку 'понуду' стоји и појашњење.

"Све слике моје!"

Примили смо се телефона како би дознали како ствари функционишу. Мало упорности ипак треба, неки бројеви су искључени, на друге се не јавља нито, али мање од пет минута је било потребно да чујемо глас с друге стране.

"Молим?", каже ми женски глас, по процени реч је о девојци у средњим 20-им годинама.

"Зовем ради огласа, масажа", нисам ни изустио реченицу до краја, а већ ми је – као из рафала – сасула ценовник.

"Масажа вам је с 'ручним' пола сата 5000 динара, боди-ту-боди је 6500 динара", спремно одговара.

На питање како изгледа, као да је изненађена, поручује ми да је слика стварна како и пише у припадајућем тексту.

"Па као са слике, смеђа коса, тројка, 1,70 висока и 57 кила", одмах ми 'представља' најважнија карактеристике.

Покушао смо проверити нуди ли нешто више, али у овом случају сам експресно одбијен.

"Постоји шансе за 'оралну масажу'?", питам.

"Не, нема орала ни секса", одбрусила је и истог трена спустила слушалицу.

'Кад дођеш, све се можемо договорити'

Више среће било је с другом, назват ћемо је 'Клара'. Она ми се није одмах јавила, а потом је – док сам био усред претходног разговара - послала СМС с поруком 'Хеј, звао си ме?'.

Довољно је било рећи 'здраво', па смо и од ње одмах добили ценовник.

"У Новом Загребу сам, боди-ту-боди је 4500 динара, све друго по је договору у простору", каже.

За разлику од прве саговорнице, њу није увредило питање о 'оралној масажи'.

"То би ти, рецимо, било око 6500 динара, све комплетно је 9500 динара", ипак нешто открива без да дођем до ње. И она ми потврђује да је слика објављена на огласу њена, али онда, помало контрадикторно, додаје.

"Ту смо ти нас две цуре, па можеш без обавезе изабрати, није никакав проблем".

На подпитање спремно одговара како није нужно бирати између две, већ да раде и у тандему.

"Све се можемо договорити кад дођеш", поручује ми.

'Имам клијента, назовите касније'

Иако у огласима углавном превладавају описи витких цура, углавном 'манекенске грађе', ту су и огласи у којима се нуде и пуније жене. Она ми прво открива кварт, каже да је у западном Загребу, а онда прелази на тарифу и уопште не спомиње масажу.

"Имате орално за 4500 динара, а сат времена је 9500 динара", вели, рачунајући ваљда да се подразумева шта значи тих сат времена, а неке ствари се могу надоплатити на лицу места. 

"Анално не радим. Свршавање по лицу не може, а по сисама се не плаћа посебно", ипак нешто и открива.

Како се већина огласа односи на студенткиње, пронашаао сам и један у ком своје услуге масаже нуди 43-годишњакиња. Премда је у огласу била дискретна, и онда одмах истиче своју понуду.

"Нуди се опуштајућа масажа и орални завршетак, пола сата је 3200 динара", каже, а на питање може ли нешто више одговара с 'ту вам је пола сата 4500 динара' да би потом ставила позив на чекање. Нови позив је одбила, да би се опет јавила након трећег позива и љубазно испричала:

"Господине, имам клијента, немојте се љутити. Извините, назовите касније."

Према договору чули смо се касније, понуда је остала иста, потврдила је да све стоји како пише у огласу.

"Витка плавуша 167 висока, 57 кила, груди тројка, дуга плава коса, 43 година", баш као на слици.

Са новом саговорницом, Лореном, покушао сам се договорити два дана унапред. 'Тада ми је слободно вече', кажем јој, да би ме упутила у 'правила струке'.

"Нема потребе тако далеко се наручивати. Не можете тако, не можемо вама записати термин и гарантовати, најбоље назовите 15 минута пре него што мислите доћи", поручила ми је.

У Ријеци више цене

Највећа понуда изван Загреба може се наћи у Реци, а и цене незнатно више. Прва особа која нам се јавила с ријечком подручја била је 43-годишњакиња, а ни с њом није требало довршити реченицу 'зовем ради масаже'...

"Орално је 4500 динара, однос 8000 динара, и једно и друго се ради са заштитом, анално не радим", била је кратка и јасна да је свако питање било непотребно. Тад се описала с обзиром да у оглас није ставила слику.

"Имам 43 године, дуга смеђа коса, метар 75, 83-84 киле, груди петица."

Њена млађа колегиница која се представља као 'атрактивна и згодна плавуша која пружа незаборавне тренутке у свом простору' такође је издиктирала ценовник одмах по позиву, а цену својих услуга назвала је 'класиком'.

"Орално је 6300 динара, пола сата 9500, сат је 12.500", била је њена понуда 'узми или остави'. На питање од додатним жељама одговорила је, као и Загрепчанке, са дозом опреза.

"Кад дођеш, договорићемо се."

Сиромашни мушкарци су бољи у кревету од богатих! А зашто прочитајте ОВДЕ.

Извор: 100posto.hr

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА