Најновије

ОВО СУ НИКАД ОБЈАВЉЕНЕ СТАНИЈИНЕ ФОТКЕ: Сликала се потпуно гола! (ФОТО 18+)

Станија Добројевић толико воли да се слика гола да је почела да штанца и провокативне фотографије. Медији су дошли у посед неколико необјављених старлетиних експлицитних слика, на којима позира као од мајке рођена. Бивша задругарка се потрудила да до изражаја дође њена гуза и силиконске груди.

Станија (Фото: Инстаграм)

Интересантно је и то да је за потребе овог сопственог фото-шутинга користила дигитални апарат, а као што то старлете највише воле да раде, сликала се у огледалу. И колико год да смо навикли да нас Добројевићева засипа голотињом већ годинама на разне начине – што у ријалитијима, што на друштвеним мрежама – она увек изнова шокира!

Станија сваки тренутак користи како би показала своје тело и поручује свима да је не занима што је други доживљавају као лаку женску.

- Сликам се за себе, коме се свиђа, нека гледа, коме се не свиђа, не терам га. Обожавам да се сликам, и што мање гардеробе имам на себи, то се осећам слободнијом и лепшом. Бог је жену створио са облинама и треба то и да покаже. Е сад, то што неки сматрају да то није у реду, њихов је проблем. Не занима ме. Ја ћу увек овако да се сликам и од првог дана када сам се појавила на малим екранима, била сам другачија од свих. То треба ценити – сматра Станија.

Урнебесне реакције жена када друга њиховом мушкарцу покаже свој доњи веш погледајте ОВДЕ.

Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА