Најновије

"1 ОД 5 МИЛИОНА" ТРАЖИ ДА ОПОЗИЦИЈА ПРОГЛАСИ БОЈКОТ ИЗБОРА: Вучићев режим обележиле су афере, лажи, позиви на линч.... њему се не сме веровати

Удружење "1 од 5 милиона" поздравило је одлуку неких политичких организација да не учествују на наредним округлим столовима на Факултету политичких наука и позвало остале представнике опозиције да учине исто, напусте дијалог и што пре прогласе бојкот избора.

Протестна шетња "1 од 5 милиона" (Фото: Јутјуб)

"Никаква ценкања са влашћу нити компромиси око испуњења 42 тачке препорука Стручног тима протеста 1 од 5 милиона не смеју постојати", истиче удружење у саопштењу и додаје да је после инцидента испред Председништва Србије јасно да је дијалог на округлим столовима само фарса и игроказ власти.

Удружење подсећа да су од почетка тражили да округли столови буду отворени за јавност, јер се у супротном Српској напредној странци даје простор за спиновање о томе шта се на састанку дешавало.

"Режим Александра Вучића обележиле су афере, лажи, свакодневна манипулација грађана, позиви на линч са насловница, лажни доктори наука, и њему се не сме веровати. Зато позивамо целокупну опозицију на проглашење активног бојкота избора, јер у оваквој страховлади и медијској манипулацији нема услова за фер и поштену изборну трку. Бојкот је једина реална опција", поручују из "1 од 5 милиона".  

Савез за Србију одлучио је да не учествује на преостала два округла стола која се организују на Факултету политичких наука.

Прочитајте ОВДЕ како је новинарка изула из ципела Горана Весића.

Извор: Н1

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА