Најновије

МЕДОЈЕВИЋ ОГОЛИО МИЛОВ РЕЖИМ: Зид се диже против мафије и шверца, а не против људи и народа

Посланик Демократског фронта и лидер Покрета за промене Небојша Медојевић саопштио је да је сасвим очекивана параноична реакција разних структура у Црној Гори на његову изјаву да због заштите безбедности државе и грађана треба вратити војску на граници са тзв. Косовом и Албанијом и изградити заштитни зид.

Небојша Медојевић (Фото: Јутјуб)

“Из моје изјаве јасно се види да се ради о једном од могућих ефикасних решења против шверцерских банди у Црној Гори и на тзв. Косову и Албанији. Овај зид се не би подизао ни због aлбанског ни због црногорског народа, већ искључиво против црногорске и албанске мафије која је уз подршку корумпираног и криминализованог режима у Подгорици, Приштини и Тирани, ову границу претворила у елдорадо за шверц наркотика, цигарета, оружја, хемијског и биолошког оружја, илегалних миграната и свега што се на црном тржисту може уновчити”, наводи Медојевић.

Ово би, додаје Медојевић, био зид против мафије, а не против народа.

“Као неко ко деценијама истражује феномен повезивања мафије, безбедносних служби и корумпираних режима у региону, немам никакву дилему да албанска шверцерска мафија помаже многе политичке партије и политичаре у Црној Гори. Углавном ДПС, али и албанске политичке странке и политичаре. Поштени и обични Албанци нису слепи код очију да не виде како албански полиичари који сарађују са ДПС постају преко ноћи газде и милионери. Очекивано је да они бране постојеће стање и несметан шверц преко ове границе“, објашњава Медојевић.

Безбедносне службе, истиче посланик, у Црној Гори имају релевантне податке о деловању Кељмендија, Луке, браће Османић на територији Црне Горе и њиховим везама са Тачијем, Харадинајем и Рамом.

“Ако не верују мени, нека прочитају шта тврде албански опозиционари о криминалу у врху власти и повезаности са наркокартелима. Црна Гора, тзв. Косово и Албанија су кључне тачке те балканске руте дроге и све озбиљније светске службе овај регион доживљавају као опасност по безбедности ЕУ и САД“, рекао је Медојевић.

Истиче да је то разлог зашто се ДФ залазе за ефикасне мере у циљу заустављања шверца и заштите виталних националних интереса.

“Ова политика режима у Црној Гори, тзв. Косову и Албанији, да се млади трују дрогом, и да им се уместо образовања и посла, нуде криминал и шверц. Враћање војске на границу, модернизација и примена савремених видео и сателитских технологија и изградња заштитног зида бише препрека само мафији. Поштени народ, грађани, предузетници, туристи, пољопривредни произвођачи ће се осећати безбедније и више прелазити границу која је безбедна и под контролом државе, а не мафије“, закључио је Медојевић.

Прочитајте ОВДЕ како се завршила туча под Острогом.

Извор: Ин4с

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА