Најновије

ГОРИ ИНТЕРНЕТ! УЛЕМЕК ОСУО ПАЉБУ ПО ВЛАДАЈУЋОЈ ЕЛИТИ: "Србијом господари страховлада полуписменог олоша и кретена!"

Гост Славија инфо ТВ био је господин Михајло Улемек, бивши пуковник некадашње Српске добровољачке гарде, познате и под именом Арканови тигрови. Михајло Улемек, познат због година и угледа као чика Миле, један је од ретких људи који свакоме сме рећи у лице оно шта мисли. Храбар, одважан, жустар, плаховит и силан, Улемек без драке на језику говори о корупцији и разним малверзацијама некадашњих власти, а нарочито тренутне.

Михајло Улемек (Фото: Јутјуб)

Данашње политичаре оцењује у складу са својим карактером и темпераментом, па каже: „Данас је редак политичар коме ја не бих звизнуо једну шамарчину, за ово све шта раде овом српском народу, јер ово је заиста срамота шта се данас ради, ово је заиста срамота ко све данас себи даје за право да се бави политиком, ово је заиста срамота ко је све данас на положају као политичар и ко све себе назива политичарем.“

Чика Миле наоружан подацима до којих је личним истраживањима дошао и као човек великог животног искуства, открива: Зашто је убијена Борка Вучић, како је Милошевић пребацивао државне паре у Русију и на Кипар и ко се све „огребао“ од тих трансакција. Зашто је СНС увео масовну куповину диплома приватних факултета и разних виших школа, поименице помиње многе који имају диплому стечену на тим и таквим високошколским установама, а данас су на важним положајима државне управе. Како је Драган Марковић Палма зарадио први озбиљан новац, шта му омогућава да изиграва великог високо способног локалног управника, добротвора и људину. Шта је са коферчетом Дачићевим. Одакле паре Лепој Брени и Саши Поповићу. Објашњава како су настали тајкуни, како су се Човић, Митровић, Карић, Беко, Костић, Радоман Божовић (Крадоман) и Зеленовић обогатили, навевши последњу двојицу као прве велике тајкуне, означивши њихово деловање као почетак наше пропасти. Зашто су СНС митинзи поприлично посећени. Ко је Марјан Ристичевић заправо, на који начин вајни бранилац права сељака краде државу. О приватним судским извршитељима, како краду, како се тале, даје бројне примере, поименице неводи неке који су узели велике паре од јадног народа. Како се краде на изборима, чак наводи пример са изборима за националне савете националних мањина, како се преко ноћи мења национална припадност, само да би се дошло на власт. Где је сада бивши председник Николић и шта заправо стоји иза фонда Драгице Николић. Како се краде на јефтиним социјалним државним становима, ко ће заправо добити те станове. Ко је од Срба крао Републику Српску Крајину, сарађивао са Хрватима и чији су то били људи. Улемек је потпуно раскринкао СНС и СПС стуктру власти на нивоу државе, а посебно на нивоу свога Срема.

Чика Миле је оценио лик и дело могих политичара данашњице, а посебно актуелних из власти и опозиције, односно његовом бритком језику подвргнути су Вучић, Дачић, Брнабићева, Вулин, Зорана Михајловић, Ђилас, Јеремић... Михајло Умемек поручује председнику, Вучићу ти брукаш овај народ, ако не можеш да нађеш 150 правих људи, одступи са власти. Што си се окружио лоповима, нпр. Карић, Ристичевић... шта ће ти Вулин, шта ће ти СПС кад имаш већину без њих. Ако си поштен шта ће ти они?! Он обећава очистиће редове, када!? На власти сте од 2012. године, шта сте урадили?! Ова власт тако наивно покушава да оправда себе тиме што пребацује одговорност за лоше стање у држави на предходне режиме у чему има истине. Ако опозицију чине лопови, зашто ви њих не затварате, ви сте седам година на власти, ко је осуђен!? Вучићу: „Немој ти мени бацати прашину у очи брате мој да ти причаш како је све златно, није златно, горе је него што мислимо.

Људима је дошло до ноката, ал несму да кажу, јер запамтите још једну ствар, у овој држави је страховлада, полу писмени људи су на власти, они су пијуни.“ Српски народ је огољен, ја се чудим што трпи. Немој те излазите на изборе, ако не можемо наћи поштеног, паметног и писменог човека, немој те онда излазите на гласање, нек гласају сами за себе, све лопов до лопова. Улемек говори о пропадању омладине, о погрешном систему вредности, о општој пропасти српског народа и Србије, па између осталог каже: „што смо ми накад звали курветине, то се сад зову старлете, блогерке и не знам већ како ... Бројне духовитке досетке чика Милета, пуне метафора, ироније и алузија, али потпуно народне, одушевиће и засмејати публику.

Вулин жестоко одбрусио Хрватима због напада на Србе!Више о томе ОВДЕ.

Извор: Славија Инфо

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА