Најновије

ПОКУШАО ЈЕ ДА УБИЈЕ ТИТА 22 ПУТА: Јошка обелоданио скриване податке у програму уживо! Како је Броз преварио смрт?! (ВИДЕО)

Једна од најмистериознијих ствари везаних за однос совјетског лидера Јосифа Васиороновича Стаљина и Јосипа Броза Тита односи се на наводне покушаје убиства југословенског лидера од стране СССР­а, а легенде кажу да су изведена чак 22 неуспела атентата, а фотографија је настала након једног од покушаја.

Јошка Броз (Фото: јутјуб)

1949 године је настала фотографија, 22 покушаја атентата су била, један метак га је промашио, а други метак га је погодио. Детаље не знам. То су Руси покушавали. Стаљин је послао своје лекаре који су покушали да их ликвидирају - каже он.

- Они лично нису били у посебној свађи, у идеолошкој, све је било играње са живцима. Међусобно поштовање, више приватно, него државно - додаје он.

Забрана јавног истицања и употребе црвене петокраке, што предлаже Покрет обнове Краљевине Србије, представљала би кршење права на слободно изражавање, сматра Јошка који је прокоментарисао и ову тему у емисији "Добро јутро Србијо".

Било да је знамење револуције и слободе или црвеног терора, диктатуре и једноумља, црвена звезда петокрака поново је успела да подели наш народ. Овај симбол за мање од три деценије прешао је пут од државне заставе до укидања и уклањања из готово свих јавних простора у Србији.

Наиме, ова дебата је Србију дигла на ноге. Иако су црвену звезду или петокраку раније носили као симбол комунистичке идеологије некада су на капама носили припадници црвене армије и југословенски партизани, данас би њено коришћење и истицање могло бити забрањено.

- Не може да буде забрањено. У Стразбуру је донета одлука да су многи покушали да забаране петокраку, а нису успели. Сви који то хоће, желе да врате Хитлера. Циљ свих рехабилитација је рехабилитација Хитлера. Сви они раде на томе да се полако то.. фашизам није нестао... глупостима покушавају да униште петокраку. Петокрака је црвена, то је христова боја, боја крви. Христово учење и све остало је претеча манифеста комунистичке партије. О чему даље причамо.. То су ситни политички покушаји да дођу до јавности - рекао је Јошка.

Како Американци покушавају да нам преотму Лепенски вир, сазнајте ОВДЕ.

Извор: happytv. tv

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА