Најновије

НЕВИЂЕНА ПРЕВАРА ШОКИРАЛА СРБИЈУ: Човек данима за 200 динара износио килограме меса из радње, док није откривено како муља!

Касирка Марија из Ниша открила је како их је једна муштерија данима поткрадала, а њена приче шокирала је Србију.

Месара (Фото: Јутјуб)

Она тврди да је сваког дана из радње у којој ради нестајало месо, а камере нису ухватиле лопова. Прво су посумњали на месара, али убрзо су открили да он није крадљивац, онда је откривено нешто што је шокирало све раднике у продавници. Марија, која је желела да остане анонимна каже да су "приметили да сваког дана недостаје месои на шта су их упозорили менаџери радње. Сваког дана фалило је неколико килограма меса".

"Менаџери су одлучили да пратимо потрошаче. Гледали су ко купује највише меса. Неколико дана после упозорења, открили смо лопова! Човек је купио килограм бута, а кад сам узела кесу да откуцам бар-код, видела сам да је много теже и да у њој има више од килограм меса", прича касирка.

Када су отворили кесу видели су да је у њој и друго месо! Купац је рекао да се месар зезнуо. Тад је платио, и тако је прошло. Али онда су се сви у продавници запитали како је могуће да се ово десило њима пред очима. Мотали су филм уназад, погледали су камере и ништа им није било јасно. А онда су почели да га прате. Иако испочетка збуњени, радници су убрзо разоткрили како им је нестајало месо у огромним количинама.

"Сваког дана је тај човек, менаџер оближњег кафе - ресторана долазио у радњу, оде до месаре и тражи, рецимо, 20 ћевапа. Месар му спакује у папир, па у кесу и на кесу залепи цену тј. бар-код. Онда тражи килограм бута, месар исто уради – спакује у папир, па у кесу, па на то налепи стикер с ценом. Тако узме неколико различитих врста меса, а онда стане са стране где га не види камера, узме кесу где су ћевапи и убаци у кесу где је бут. И завеже као што је месар завезао.

"На кеси остане само једна цена, само цена бута, а унутра су у ствари и ћевапи! Кад дође на касу, ја само откуцам то што видим – један бар-код. – Тако је могао да ради колико хоће. Посебно кад је гужва, па кад има много људи на каси, ко ће да обрати пажњу и гледа шта је све у кеси. Дневно је крао две до три килограма меса" – прича Марија.

Како она каже, да је ставио кило бута у две киле ћевапа, на пример, не би никад приметили толику разлику, јер је мала разлика између два килограма и три килограма.

Али он се баш осилио па је у килограм ћевапа трпао три кила бута.

Прочитајте ОВДЕ  како је славни српски генетичар одбрусио министру.

Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА