Најновије

ОВАКО ЈЕ СТОЈКОВИЋ ОДБРУСИО ШАРЧЕВИЋУ! Преписка министра и научника постала је хит! (ФОТО)

Генетичар Миодраг Стојковић каже да је добио мејл из Министарства просвете где га моле да им пошаље број телефона који користи у Америци, на што је их је доктор подсетио да је "имао телефон и док је био у Србији".

Миодраг Стојковић (Фото: Јутјуб)

Како је објаснио на друштвеним мрежама, контактирали су га из Министарства просвете како би се вероватно вратио у земљу, али им се саркастично захвалио на молби да им проследи број телефона.

- Министар Младен Шарчевић желео би да Вас контактира лично, па бих Вас замолио за неки број телефона који користите у Америци - написао је Стојковић, који је потом са пратиоцима поделио и свој одговор.

- Поштовани, захваљујем на поруци путем мејла и желим свако добро, имао сам телефон и док сам био у Србији - стајало је у одговору министарству, као алузија на то да је срећан "тамо у туђини" и да је неко о понуди за његове услуге требало да размисли много раније.

Пре неколико дана Стојковић је у интервјуу за "Недељник" навео разлике између схватања живота и могућности у Србији и иностранству, како преносе београдски медији.

Како је рекао "можда у Србији не можемо да имао Харвард, али када бисмо младима понудили пристојне услове за рад, многи од њих би своју каријеру наставили код куће".

Он је навео да Србија, "са мизерним буџетом за науку и образовање, изгледа као земља која подупрта на штап каска за другима који већ лете".

Прочитајте ОВДЕ зашто власт треба да буде срамота.

Извор: espreso. rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА