Најновије

ШПИЈУНИ РАДЕ: Израел приказао видео на којем Кудс снаге припремају дрон самоубицу! (ВИДЕО)

Израелске одбрамбене снаге су на свом Твитер налогу објавиле снимке за које тврде да приказују како се иранске снаге у Сирији припремају за лансирање беспилотних летелица „самоубица“ против Израела.

хезболах дрон (Фото: Твитер/принтскрин)

ИДФ је прексиноћ гађао мете у близини Дамаска, рекавши да је на тај начин спречио планирани напад.

Црно-сиви замагљени видео приказује четири фигуре које носе нешто. ИДФ тврди да је видео снимљен док су се ирански оперативци Кудс јединица припремали за напад.

“Обавештајне службе ИДФ-а сада могу објавити снимке иранских оператора из састава Кудс снага у Сирији док носе беспилотну летелицу коју су намеравали да искористе за напад на Израел”, написано је на налогу ИДФ-а.

Израел је у суботу око поноћи извео напад на наводне објекте Кудс око Дамаска. Сиријска војска је изјавила да су њене јединице ПВО уништиле већину “непријатељских циљева”.

Дамаск је рекао како је ИДФ промашио све циљеве док је портпарол ИДФ-а рекао да је штета значајна.

Врховни комадант Револуционарне гарде у недељу је негирао израелске тврдње да су погођене иранске мете. Касније истог дана лидер Хезболаха, Саид Хасан Насралах тврдио је да је израелски напад погодио једну кућу и убио два борца ове организације.

Израелски авиони извршили су више удара на војне положаје Хамаса рано јутрос у појасу Газе одакле су претходно на јужни Израел лансиране три ракете. Прочитајте ОВДЕ  све детаље.

Извор: logicno. com

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА