Најновије

ЖЕНЕ ОТКРИЛЕ КОЈЕ ГРЕШКЕ У СЕКСУ НЕ ОПРАШТАЈУ: Једна ствар их посебно иритира!

Свакоме се омакне нека грешка у интимним тренуцима, али када ти повремени пропусти постану правило, задовољство нестаје. Неке од тих пропуста жене тешко опраштају.

Секс (Фото: Pixabay. com)

Анкета спроведена међу женама показала је неке од мушких грешака у сексу које оне не толеришу.

1. Погрешно име

- Један бивши дечко у кревету ме неколико пута назвао именом своје бивше девојке! Можете да претпоставите како сам реаговала. То се некако може истолерисати у другим ситуацијама, али током секса, стварно је неопростиво - написала је Анамарија (37).

2. Прескакање предигре

- Невероватно ми је да још има мушкараца који нису схватили да је добра предигра услов за добар секс. Не волим тај осећај када морам да терам мушкарца на то зато што је њему непојмљиво да уложи 15 минута свог времена на љубљење и мажење - сматра 29-годишња Мартина.

3. Имитирање филмова за одрасле

- Много пута сам хтела све да зауставим и кажем: "Ало фрајеру, па нисмо у порно филму!" Они ваљда мисле да оно што у њима гледају могу да примене на све жене и још им није јасно да сваку жену пале другачије ствари - категорична је била Петра (28).

4. Себичност

- Најгоре ми је када стално очекује да ја одрадим сав посао. Немам ништа против тога да се понекад ја више посветим њему или он мени, али нормално ми је да онда други пут улоге буду обрнуте - казала је Ивона (35).

5. Кратак секс

- Увек сам за брзински секс, и то онај у којем обоје уживамо. Кратак секс само за његово задовољство. Е, то не би ишло - каже Анита (33).

6. Одбијање кондома

- Ако нема кондома, нема ни секса. Без расправе. Кад сам била млада и луда, још сам и слушала њихово филозофирање о томе зашто кондоми нису потребни, али сада то не долази у обзир - каже Зринка (42).

Прочитајте ОВДЕ шта су жене рекле да их највише узбуђује.

Извор: zadovoljna. hr

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА