Најновије

БРУТАЛНЕ ОПТУЖБЕ СРПСКЕ ЛИСТЕ: Албанци и неки међународни кругови нашли Србе за најам!

Колико год се трудили да сачувамо јединство Срба на Косову и Метохију, жалости нас податак да ће Албанци и неки међународни кругови увек наћи неке Србе на изнајмљивање, како би се вештачки стварала подела у српском друштву на радост непријатеља српског опстанка, саопштила је вечерас Српска листа.

Горан Ракић са представницима Српске листе (Фото: Јутјуб)

СЛ каже да их ипак радује када види ко ће бити противници српском опстанку, српском народу и Српској листи.

"То су доказани шарлатани, преваранти и паразити криминалне прошлости који су међу Србима на Косову и Метохији познати једино као ловци у мутном, и црноберзијанци који никада нису живели за Србе на Космету већ од Срба на Космету. Нама је част да у редовима Српске листе немамо овакве ликове те би нас много више забринуло да нас такви подржавају и хвале", каже се у саопштењу.

Занимљиво ће бити да видимо, наводи СЛ, како ће "ови јахачи апокалипсе" сакупити 1.000 потписа за своје кандидатуре, ако се зна да су својевремено "на својим и Ђиласовим протестима милионера" успевали да доведу само део својих породица, а број учесника ниједном није био већи од 10, као и ко ће платити котизацију за њихове политичке егзибиције, "неки страни фактор или Ђилас милионер".

"Подсећамо да ове авети прошлости говоре како нема услова за фер изборе у централној Србији, али им одговарају изборни услови на Космету, што је парадоксално осим за оне који на тај начин желе да промовишу некакву демократичност тзв. Косова", истиче СЛ.

Српски народ на Космету ће и овога пута на изборима гласно рећи шта мисли о свима овима који желе да их деле, и са Српском листом и својом државом Србијом ће наставити да се бори за будућност на овим просторима, каже се у саопштењу.

Прочитајте ОВДЕ шта је Ђорђе Вукадиновић рекао о боравку Дејвида Мекалистера у Београду.

Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА