Најновије

ЖЕЉКА ЦВИЈАНОВИЋ РЕКЛА "ДОСТА"! Досадило нам је малтретирање из Сарајева!

Председница Републике Српске Жељка Цвијановић изјавила је, поводом блокаде која долази из политичког Сарајева, да институције РС могу донети сваку важну одлуку којом би заштитиле Српску, институције и грађане.

Жељка Цвијановић (Фото: Јутјуб)

“Ово је блокада целог политичког живота, демократије, спровођења изборних резултата, а односи се на опструкцију којом треба да се стави ван снаге или да се изигнорише изборна воља бирача у Републици Српској. То је нешто о чему треба да расправљају институције Српске", рекла је Цвијановићева.

Она је навела да је све могуће урадити уколико власти у Српској препознају да за тим постоји потреба, а дефинитивно постоји, како су то рекли српски члан Председништва БиХ Милорад Додик и многи други званичници у Републици Српској.

"Досадило нам је малтретирање које долази из Сарајева, досадиле су нам све те изгубљене шансе које смо могли да претворимо у добре шансе. Губите време, одлазите на састанке, договарате се и на крају од тога нема ништа", рекла је Цвијановићева.

Председница Српске каже да у Сарајеву ствари функционишу тако што дође један политичар и каже да нешто може, онда дође други и каже да то не може, што је, оценила је она, политичка игра у којој нема политичке памети.

Цвијановићева је подсетила да Република Српска има стабилне и јаке институције у којима се расправља о свим важним питањима, доносе све важне одлуке, утврђују приоритети и, у крајњем случају, дефинишу мере за различита питања и проблеме са којима се суочава.

Прочитајте ОВДЕ шта је Милорад Додик рекао о Дејтонском споразуму.

Извор: Срна

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА